* Kultura
* Možnost rozvoje a vzdělávání se
* Pravidelná zpětná vazba
* Různé projekty a mnoho příležitostí
* Kanceláře v centru města
* Super teambuildingy
* některé projekty nejsou tak zajímavé
* monitory by mohlo být modernější.
Práci, co dává hlubší smysl
Pro spoustu lidi je to prace, ve ktere muzou rust a posiuvat se jak chteji - jit treba z testera na projektaka, nebo z developera na manazera. To neni nic revolucniho, v korporatu to jde taky, ale tady to jde v parte mladych motivovanych lidi se stejne staryma, stejne naladenyma lidma se do rust a u toho si uzivat srandu. Takze to ze jsou manazeri a zbytek tymu tak blizko zakaznikum a spousta jejich napadu jsou vyslysene, takze je to takova “raketa” na rust.
Možnost práce při studiu
Spousta lidi je tu uz pri konci studia ctvrtak nebo patak na vysoke, behem prazdnin se da makat vic, nevadi ldyz ma clovek treba nejaky cely den skolu. Proste se to da domluvit anlidi chapou ze skola se meni, je zkouskove apod
Kolektív skvelých ľudí
Rôznorodé projekty
Rešpektovanie názorov zamestnancov a ich dopad na smerovanie firmy
Úprimnosť nadriadených, či už pozitívna alebo konštruktívna
Ochota vyjsť v ústrety zamestnancom
Občasný crunch, ktorý ale nie je špeciálny pre Notum
Možnost kariérního postupu
Zamestnanci dostávajú individuálny prístup. Pre angažovaných ľudí sa objavuje veľa príležitostí na zdokonalenie, či už v rámci náplne práce, organizácie udalostí a public speakingu, atď.
Najviac oceňujem naozaj výborný a otvorený kolektív, na všetkom sa dá dohodnúť, zaujímavé projekty, pracovná doba sa krásne dá skĺbiť so súkromných životom. Baví ma to!
Je tu prirodzene dynamická atmosféra, čo mne osobne vyhovuje ale nemusí každému.
Když je potřeba dá se domluvit
Kolegové i firma chápe potřebu osobního života
Dobře a upřímně nastavený feedback
Máme různorodé projekty a človek má možnost si vyzkoušet hodně rozdílných věcí. Díky tomu ze úzce spolupracujeme s klienty je i možnost vyzkoušet si různé druhy fungování dle klientů. Firma dává prostor učit se novým věcem a pokud je člověk proaktivní firma to ocení.
Pružnou pracovní dobu
Pracovní doba u nás je opravu na domluvě ve svém teamu, pokud je člověk spolehlivý tak může pracovat jak mu to vyhovuje.
Velký prostor pro rozvoj.
Starost o zaměstnance a podpora, berou se v potaz i osobní problémy.
Komunikace, ať je to na projektech nebo přímo v týmu či s vedením.
Zaujala / nezaujala vás firma Notum Technologies s.r.o.?