Výplata nebyla taková jak jsme se domluvili. První měsíc prý běžně nepřiznávají slevu na daňového poplatníka. Neustále nátlak na tržby i když prodejna byla otevřená pouze chvíli. Nikdo pořádně nezaučil nic nevysvětlil. Přístup manažerky k vedoucím katastrofa. Neustále v práci a na telefonu.
Využití německého jazyka, možnost podílet se na rozvoji i fungování relativně nové společnosti, komunikace s vedoucími prodejen, prodavačkami i manažerkami a vedením v SRN. Cením si důvěry, kterou v nás vkláda vedení. Příjemné pracovní prostředí.
Přísné kontroly ČOI a jiných institucí a nařízení vlády, což zaměstnavatel nemůže ovlivnit :-) ... bohužel. Občas obtížná komunikace s některými zaměstnanci. Že ne vždy jde vše tak rychle a hladce jak bychom si přáli, i když se velmi snažíme a chceme, aby společnost měla dobré jméno a spokojené zaměstnance i zákazníky.
U této firmy máme ještě 13 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?