Oceňuji možnost home office, přátelský až domácí přístup ve firmě, s nadřízeným se dá na všem dohodnout, zařízené firemní stravování, kanceláře skoro v centru
Oceňuji lidský přístup, přátelský a mladý kolektiv. Jedná se o menší firmu, takže si mohu rozšířit své zkušenosti i v oblastech, ke kterým by mě v korporátu jen tak nepustili.
Práce se dá skvěle skloubit se školou a na všem se domluvit.
Vykonávané činnosti nadřízení přizpůsobují tomu, co mě baví, čemu se chci věnovat a dál rozvíjet.
Zaměstnanců si zde váží, za práci jsme odměňováni nejen výplatou spravedlivě a vždy v termínu, ale i různými bonusy.
Kanceláře jsou moderní, firemní kavárna a vše pro komfort při práci.
Doporučuji!
s nadřízenými - jsou přátelští, snaží se motivovat a ke všemu přistupí férově
-možnost učit se novým věcem ve svým oboru a absolutní podpora ze strany zaměstnavatele
-přátelský kolektiv- společné obědy plně hrazené zaměstnavatelem
Zaujala / nezaujala vás firma FILIPES MEDIA s.r.o.?
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?