25. ledna

Operátor ve výrobě optiky - Meopta s.r.o.

Společnost Meopta stojí na pevných základech české tradice, high-tech produktů a globální působnosti. Celý proces od výzkumu a vývoje až k samotné výrobě probíhá v technologickém centru v Přerově. Vznikají zde špičkové výrobky, které nacházejí uplatnění u nejznámějších elektronických společností, ve výrobě čipů a displejů pro smartphony, v zubních scanerech, mikroskopii, kinových projektorech či navigačních systémech vojáka. Naší specialitou je práce s netradičními materiály jako jsou titan nebo karbon, obrábění v mikronové přesnosti, nanášení tenkých optických vrstev či montáž v prostředí molekulární čistoty. Pokud se i vy chcete podílet na rozvoji nejnovějších trendů na high-tech trhu, přidejte se k nám.

Aktuálně hledáme nové kolegy se zájmem zaučit se do technologií výroby optiky.

Co Vás u nás čeká?

Dle konkrétního střediska buďto jemná ruční práce s optickými komponenty nebo obsluha CNC:

• Obsluha optických obráběcích strojů dle technologických postupů
  • Výroba rovinné, sférické a asférické optiky (CNC frézování, leštění, ruční broušení a centrování optických dílů)
  • Průběžné měření a kontrola vyráběného dílu na měřidlech
  • Kontrola čistoty ploch, čistění optiky

Jaké znalosti, dovednosti a zkušenosti využijete?

• Praxe na výrobní pozici výhodou
  • Manuální zručnost, technická představivost
  • Základní orientace ve výkresové dokumentaci výhodou
  • Zodpovědnost, pečlivost, flexibilita na změny procesů
  • Ochota pracovat minimálně ve 2 směnném provozu (dle střediska až 3 směnném nebo nepřetržitém provozu)

Na co se u nás můžete těšit?

• 5 týdnů dovolené + 1 free day
  • Náborový příspěvek 25 000Kč (po zkušební době)
  • Příspěvek do kafeterie 3 000 Kč ročně
  • Vzdělávací kurzy v návaznosti na specializaci
  • Příspěvek na penzijní připojištění 800 Kč již po zkušební době
  • Závodní stravování s příspěvkem zaměstnavatele
  • Zvýhodněný nákup firemních produktů
  • Práci pro společnost s nevšedním produktem a unikátními technologiemi v optickém průmyslu a přesném strojírenství

Závodní stravování, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Pracovní oblečení, Zvýhodněné půjčky zaměstnancům, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Firemní školka, Firemní akce, Bonusy/prémie, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Sleva na firemní výrobky/služby

Na dobu neurčitou
Odborné vyučení bez maturity