MONECO IS, mladá, rychle se rozvíjející ryze česká investiční společnost se spravovaným majetkem téměř 4 miliardy korun hledá risk manažera/manažerku juniora, který bude součástí týmu zodpovědného za řízení rizik obhospodařovaných fondů (podílových i FKI) a také řízení rizik celé investiční společnosti.
Co přesně bude Tvým úkolem?
Co Tě u nás naučíme?
Co k tomu potřebuješ?
Výhodou bude, pokud jsi odolný/á vůči stresu, důsledný/á při řešení zadaných úkolů. Pokud budeš s námi tvořit organickou součást týmu a dobře zapadneš do naší příjemné atmosféry. Pokud Ti není cizí finanční trh a máš praxi v řízení rizik investičních portfolií, pak jsi pro nás ideální kandidát.
Koho se těšíme přivítat mezi nás?
Kolegu/gyni s pozitivním přístupem k životu, k práci, lidem s chutí prezentovat úspěšnou, stabilní a perspektivní firmu, která je součástí silné finanční skupiny. Kolegu/gyni se zájmem o navázání kvalitní a dlouhodobé spolupráce po dobu studia na zkrácený úvazek následně s možností přejít na úvazek plný. V případě ukončeného studia na plný úvazek.
Co můžeme nabídnout
Zaměstnání ve firmě, která je ekonomicky stabilním zaměstnavatelem v ČR s rodinným přístupem ke svým zaměstnancům. Práci v rámci, které se budeš moci rozvíjet a získávat zkušenosti. Nabídku benefitů jako např. příspěvek na stravování, na rekreaci, penzijní připojištění nebo životní pojištění, poskytování Sick days.
Kancelář u metra Nové Butovice nebo v Brně, včetně občasné práce z domova.
Příspěvek na dovolenou, Stravenky/příspěvek na stravování, Bonusy/prémie, Zdravotní volno/sickdays, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas