7 January

Risk manažer junior - Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a. s. Jsme jednou z největších poradenských společnosti na českém i slovenském trhu v oblasti financí a realit. Od roku 1998 jsme získali na českém trhu důvěru více než 700 000 klientů. Služby naší společnosti Broker Consulting poskytuje přibližně 2 000 finančních konzultantů ve více než 150 klientských centrech a kancelářích. Více na www.bcas.cz a na www.okpointy.cz. Navštivte také náš Facebook a LinkedIN Broker Consulting a Facebook a LinkedIn Broker POINTů. Pro naši sesterskou společnost MONECO investiční společnost, a.s. vedenou u Městského soudu v Praze B 25207; IČ: 09052984, hledáme "IT projektového manažera", který bude po zaškolení zodpovědný primárně za řízení projektů zaměřených nejen na implementaci nových IT systémů společnosti. Společnost je dnes na trhu profilovaná jako mladá, rychle se rozvíjející ryze česká investiční společnost se spravovaným majetkem přes 4 miliardy korun.

MONECO IS, mladá, rychle se rozvíjející ryze česká investiční společnost se spravovaným majetkem téměř 4 miliardy korun hledá risk manažera/manažerku juniora, který bude součástí týmu zodpovědného za řízení rizik obhospodařovaných fondů (podílových i FKI) a také řízení rizik celé investiční společnosti.

Co přesně bude Tvým úkolem?

• měření a sledování rizikových ukazatelů investičních portfolií (fondů)
  • možnost podílení se na kontrolách stanovených v rámci řízení rizik a zátěžového testování fondů
  • administrativní agenda spojená s výše uvedeným

Co Tě u nás naučíme?

• sledovat trh investic i s jeho produkty;
  • pracovat s interními systémy;
  • rozvíjet si své znalosti v oblasti investic; rozvíjet si své analytické a srovnávací schopnosti i prezentační dovednosti

Co k tomu potřebuješ?

• být student(ka) VŠ v oboru ekonomie, finance, statistika či příbuzném (student 3. až 5. ročníku), případně absolvent(ka) v daném oboru
  • být aktivní uživatel MS Office (prioritně Excel), schopnost rychle si osvojit práci s dalším analytickým SW
  • mít základní znalost cenných papírů a kapitálových trhů
  • mít analytické a komunikační schopnosti, strukturovaný písemný projev
  • mít povědomí o řízení rizik investičních portfolií výhodou

Výhodou bude, pokud jsi odolný/á vůči stresu, důsledný/á při řešení zadaných úkolů. Pokud budeš s námi tvořit organickou součást týmu a dobře zapadneš do naší příjemné atmosféry. Pokud Ti není cizí finanční trh a máš praxi v řízení rizik investičních portfolií, pak jsi pro nás ideální kandidát.

Koho se těšíme přivítat mezi nás?

Kolegu/gyni s pozitivním přístupem k životu, k práci, lidem s chutí prezentovat úspěšnou, stabilní a perspektivní firmu, která je součástí silné finanční skupiny. Kolegu/gyni se zájmem o navázání kvalitní a dlouhodobé spolupráce po dobu studia na zkrácený úvazek následně s možností přejít na úvazek plný. V případě ukončeného studia na plný úvazek.

Co můžeme nabídnout

Zaměstnání ve firmě, která je ekonomicky stabilním zaměstnavatelem v ČR s rodinným přístupem ke svým zaměstnancům. Práci v rámci, které se budeš moci rozvíjet a získávat zkušenosti. Nabídku benefitů jako např. příspěvek na stravování, na rekreaci, penzijní připojištění nebo životní pojištění, poskytování Sick days.
Kancelář u metra Nové Butovice nebo v Brně, včetně občasné práce z domova.

Contribution holiday, Meal tickets / catering allowance, Bonuses, Sick days, Refreshments on workplace, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure

Part-time work
Permanent