15. října

Customer Experience Specialist - Europ Assistance s.r.o.

Společnost Europ Assistance s.r.o. je součástí mezinárodní finanční skupiny Generali a České pojišťovny a již více než 50 let určuje trendy na trhu asistenčních služeb. Již od roku 1963 poskytujeme služby klientům po celém světě - nepřetržitě 24 hodin denně / 7 dní v týdnu. Jsme poskytovatelem komplexních asistenčních služeb a služeb likvidace pojistných událostí.

Hledáme parťáka/parťačku, který/á má cit pro kvalitu, oko na detail a chuť posouvat věci kupředu.

Mezi Vaše klíčové zodpovědnosti bude patřit:

• Odpovědnost za měření kvality komunikace a související administrativní úkoly
  • Sledování zpětné vazby a návrhů na zlepšení zákaznické zkušenosti
  • Implementace optimalizovaných výstupů do praxe
  • Vyřizování dotazů, požadavků a stížností s důrazem na pozitivní zákaznickou zkušenost
  • Spolupráce s interními týmy na zlepšování procesů a služeb

Bez čeho se na této pozici neobejdete:

• Máte vynikající komunikační dovednosti
  • Empatii a orientaci na zákazníka máte v krvi
  • Domluvíte se plynule anglicky
  • Jste samostatný/á a problémy řešíte s nadhledem
  • Ovládáte MS Office (Word, Excel, Outlook)

Co nabízíme:

• Přátelský tým, který tě rád přivítá a podpoří
  • Flexibilní pracovní dobu a možnost home office
  • Benefity jako stravenky, Multisport, Cafeterie, 5 týdnů dovolené, Sick day
  • Moderní pracovní prostředí a férový přístup

Zní to jako něco pro Tebe? Pošli nám svůj životopis! Rádi tě poznáme!

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Kafetérie, Mobilní telefon, Příspěvek na dovolenou, Individuální rozvržení pracovní doby, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Sleva na firemní výrobky/služby

Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Pokročilá)