Příjemný kolektiv, bonusy, s manažery se vždy dá domluvit na kompromisu co se týče směn
Nedostatek zaměstnanců (na plný úvazek), Nízký plat pro lidi na plný úvazek (pokud si člověk co si odpracuje nad 170hod. vydělá okolo 16k je to v této době hodně slabé, přitom má firma miliardové obraty...)
Naučila jsem se, že vše není tak jak se zdá, na konci své pravé ruky jsem v 99% opět jen já, ale skvělá je podpora podřízených. Ví, že to nemáme jednoduché..bez nich by to nešlo
Slabý plát, 185h za 14.000 už čistého v těm 1400 čistého docházka, hodně práce, prodávají prošlé výrobky, plíseň v místo práce, problém zařídit pracovní pomůcky, slabá komunikace mezí manažery, práce 8-9h bez přestávky.
Líbilo se mi, že jsem pracovala s mladými lidmi, kterým bylo umožněno planovat si směny dle svých potřeb.
Určitě bych dala zaměstnancům nějaké benefity jako jsou třeba stravenky, dovolená navíc. Dnes už jsou benefity celkem zvyklost a za práci v KFC je určitě třeba zaměstnancům přilepšit volnem navíc v podobě dovolené
Flexible working hours
U brigádníků je možnost si plánovat směny dle svých možností. U plných úvazků je také možné se domluvit, jaké dny vám vyhovují apod.
Jobs fit for working parents
Je možné se domluvit, pokud jste na mateřské, či máte malé dítě, že budete chodit do práce tak, aby vám to vyhovovalo společně s dítětem
Jistota peněz, za odvedenou práci - žádné skryté srážky z platu.
Skvělý kolektiv.
Síla značky.
Kariérní rozvoj.
Mnoho zkušeností, které se tu člověk naučí.
V celku mě nic nenapadá.
Jsem spokojená... samozřejmě každý bychom chtěli více peněz a jinde bych je možná dostala, ale o penězích to vždy není.
Jediné, co mě napadá, tak zvýšit plat Shift managerum a jako benefit dát stravenky místo zvýhodněné ceny na menu pro všechny.