Flexibilita smen je nejlepsi vec na cele teto praci + karticka ktera vam umozni mit 25% slevu v v KFC, Starbucks, BurgerKing a Pizzahut.
Jako prvni brigada dobra, ale co se tyce platoveho ohodnoceni nebo komunikaci s nadrizenymi, nemohu doporucit a nikomu bych to nepral. Dyska se k vam takmer nedostanou. Ve chvili kdy dostanete jinou moznost, dejte ruce pryc.
Flexible working hours
Zamestnanci maji svou aplikaci, kde si mohou zaskrtnout, kdy maji cas, a podle toho jim da vedouci smenu.
Jobs for people with no work experience
Asi neni treba vice vysvetlovat, fast food mluvi za vse:D
Potřeboval jsem jít se synem k doktorovi, a šéf říkal tak ti dáme volno celý den. A stalo se :-)
Nelíbilo se mi, že když jsem čerpal řádnou dovolenou, tak mi manažeři furt volali, abych došel do práce na výpomoc, toto bylo ale způsobeno zřejmě nedostatkem zaměstnanců...
Vybrala jsem si pobočku, kde byl MNG tým složen z bezva lidí. Občas po konci směny se zašlo pokecat k pivu, cca 2x do roka se pořádala crew party nebo něco obdobného. Bylo super si naplánovat směny dle svého. MNG se vždy snažili vyjít požadavkům. Pracovala jsem na pokladně + výdej a úklid restaurace (lobby). Rychle jsem se se vším zaběhla a bylo to super. Komunikace se zákazníky je občas na draka, ale většinou to bylo fajn. Je důležité umět řešit i problémy a poradit si v různých situacích sám a ne do všeho tahat MNG. Vcelku byla brigáda v KFC fakt super a převážně pro studenty. Je to však psychicky i fyzicky náročné. Ale takovým velkým mínusem na mé prodejně bylo to, že jak z řad kolegů, tak i MNG se nedalo téměř nikomu věřit. Něco se řeklo jednomu a za chvilku to věděli všichni.
Nedůvěra v MNG i kolegy, plat mohl být lepší. Musela jsem navíc dělat práci za jiné kolegy, kteří to pořádně nedělali. Tudíž práce navíc a nezaplacená nějak navíc a oni se flákali. Tohle se stávalo hodně často.
Jedno z mála plus je výplata včas na účtu, výplatní páska taky. Nic jiného nevidím
Do pozice Vedoucích směny, Shift managerů nebo taky Generálních manažerů se dostane každý, kdo pohrozí výpovědi - proto pobočky vedou nekompetentní lidé, někdy dokonce se základním vzděláním. samé zákazy, žádná pochvala leda ak pochvala pro centrálu kde skoro nikdo nikdy nepracuje když člověk něco potřebuje. Možnost kariérního postupu žádná leda ak si to človek vybrečí. Krouhaní bonusů zaměstnancem na pobočkách jen aby mněla centrála a AC, DC a zbytek.
Opportunity to work during studies
Možnost plánovat si směny dle školy
Work in a team of young people
Je to fastfood - jde tam o rychlost a kvalitu zaroven.