Otročina za minimální mzdu, nepříjemný kolektiv, při nástupu se mi vše vysvětlilo v rychlosti, zaučování bylo příšerné - hodili mě na kasu samotnou aniž by mě na tom naučili. Do práce jsem se netěšila a kvůli tomu jsem se rozhodla odejít za lepším.
Dobrá práce na začátek ale později se vše zda horší a horší hodně lidi bylo fajn ale jak mile jsem narazila na špatnou vedoucí šlo to z kopce za větší peníze dělám to samé a mám se o hodně lépe vůbec toho nelituji
V KFC ne vždy jsou ohleduplní a po letech co jste tam stravili vás ani nějak neohodnoti a ani se vás nesnaží nějak udržet
Možnost osobního růstu, postupy na vyšší pozice mohou být i velmi rychlé pokud je člověk schopný a pracovitý
Velmi často se mění manažerský tým, jsou restaurace, ve kterých se vystřídají i 4 generální manažeři na rok. Často se přehazují lidé jako šachové figurky. V momentě, kdy chcete dát výpověď okamžitě zmizí veškeré slušné chování, taktéž veškeré vaše ohodnocení a bonusy i když na ně máte nárok.
Benefity byli super, jako poukázky na sport, do kina, případně na koupi nějakých zdrovtních pomůcek, případně benefit jíst v síti Amrest z 25% slevou. A co se týče hodnocení na směnách zaměstnanců, tak je tam skvělý systém, ale ne vždy funguje.
Vylepšil bych přístup k zaměstancům. Taky mi nepřišlo fér, že nevěděli, co je pro ně lepší, zda pracovník, který umí vše a dře tam jako kůň, ale není úvazek, nebo ten který je úvazek a skoro nic neumí. Další věc, asi by se chtělo zamyslet zda je na tuto dobu dostatečně ta práce ohodnocená, když tam děláte pod docela přísným dohledem kontrol, protože se pracuje s potravinama. Určitě je to super brigáda, to nic proti ničemu, ale spíš bych se zaměřil na hodnocení úvazků a lidí, co odvádějí dobrou práci konzistentně.
Jobs for people with no work experience
Nepotřebujete nic umět vše vás naučí. Samozřejmě elementární znalost počtů beru jako samozřejmost.
Jako částečák si můžu psát požadavky jak chci, což se mi hodí ke studiu.
Neustálá nálož změn a zbytečný tlak a dohled z vyšších sfér, které furt vymýšlí, jak práci zkomplikovat a udělat těžší než už je. Spousta změn je podle mě nevyzkoušená, jen vymyšlená na papíře. Málokdo pochválí vaší práci.
V této firmě je velký potenciál, co se týká pracovního růstu. Samozřejmě si však musíte "sednout" s lidmi, kteří ho mohou ovlivnit.
Jeden člověk Vás může nechat vyhodit, i když nepracuje na stejné pobočce a tudíž Vás vůbec nezná.
Work in a team of young people
Je to spíše rozjezdova práce, vhodná při studiu. Ale rozhodně se zde člověk naučí makat.
Opportunities for career advancement
AmRest má skvěle zaběhnutý systém. Pokud projeví člověk zájem a bude pracovat dle pokynů, je mu nabídnut post vedoucího směny a dále jsou otevřené dveře do managementu či vedení vlastní pobočky.