Chování manažerů bylo naprosto katastrofální. Oni po nás požadují, aby na nás byl spoleh, ale když jednomu napíšete nemůžu do práce jsem nemocná a pak ten manažer to ani neřekne na směnu, která má být za 3 dny, a pak za to dostanete PPK, tak je to opravdu vrchol
Je to společnost na tvorbu co nejvyšších obratů s co nejmenšími náklady, a podle toho to tam tak funguje (nedostatek naplánovaných pracovníků na směně, nedostatek pracovních pomůcek aj.)
Jobs for people with no work experience
Dobře se zde připraví na budoucí povolaní, co se týče pracovního tempa nebo jednání se zákazníky. Později si lze velmi zřetelně uvědomit rozdíl mezi vedoucím, který je schopným řídícím pracovníkem, a tím, kterému záleží jen na jeho odvedené práci, ale ne na jeho podřízených.
Platové ohodnocení velmi mizerné. Vždy jsem po zavíračce musela v práci zůstat klidně i o několik hodin déle, kvůli úklidu celé pobočky a tyto hodiny mi nebyly nikdy proplaceny.
Jedna z žen ve vedoucí pozici byla velmi neochotná, vybíjela si na mě vždy zlost a později to dospělo až do bodu, kdy mi přestala dávat směny. Nikdo jiný se mnou však problém nikdy neměl...
Jasnost, srozumitelnost, férovost.
Genius loci.
Je třeba být neustále ve střehu, neustále komunikovat se svým okolím, dynamika práce je obrovská.
Po odevzdání směny si domů NEnesete žádné resty.
Nemám nic konkrétního.
Complex tasks
Jde lidi, kteří mají zájem o svět kolem sebe, chtějí poznávat, seznamovat se, bavit se, posouvat dopředu. Amrest je velmi živá firma, stojí na týmové spolupráci a neustálé komunikaci. Sladit se s týmem, dát ze sebe to nejlepší, akceptovat zpětnou vazbu, to jsou náročné úkoly.
Opportunities for career advancement
Tuto otázku asi posílá nějaký automat ??!??
Děláte si ze mně legraci ?
Protože tam je možnost kariérního postupu.
Další dotazy už mi neposílejte.