bohužel jen plat. Ostatní záviselo individuálně na jednotlivci, se kterými jsem spolupracoval na dané věci. pokud jste měl dobré kolegy bylo vše ok.
Podpora ze strany vedení byla nízká někdy spíše nulová. neustálé napětí ve firmě všem ztěžovalo práci. Vedení si v řešení problémů počínalo buď velmi chaoticky na úkor zaměstnanců nebo vůbec a nějak to vyšumělo. Nikdo za nic nechtěl nést zodpovědnost. pokud jste upozornil na problém mohl jste narazit . Alibistická firma bohužel.
Absence sick days a všeobecně velmi málo bonusů. V podstatě jen caffeteria a to ještě nastavena tak, ze čím déle ve firmě jste, tím je to horší. Pracovně - velmi slabá podpora při řešení systémových nastavení. Až šílená centralizace moci v Německu a Francii, což je hodně je škodě, protože běžní pracovníci jsou dost chytří a s většími pravomocemi by mohli být daleko více užiteční. Management spíš horší. Vybrán na základě úsměvů a společně vypitých kafí, než na základě odbornosti. Faurecia je prostě normální korporace jakých jsou tuny. Upřímně, je úplně jedno do jaké krabice u dálnice vlezete. Jsou všechny stejné.