Komunikace a vysvětlování (celo)firemní strategie dost vázne, stejně jako její promítnutí do konkrétních úkolů jednotlivých týmů, vytyčení jednoznačných cílů, ukazatelů jejich plnění a transparentnost průběžného zhodnocení těchto ukazatelů.
Příjemné přátelské prostředí, mnoho skvělých kolegů, nevšední moderní kanceláře.
Dobrý den,
děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že vaše zkušenost s komunikací firemní strategie nebyla ideální. Uvědomujeme si, že je to důležitá oblast, a aktivně na jejím zlepšení pracujeme tak, aby byla srozumitelná a přínosná pro všechny týmy.
Zároveň nás těší, že oceňujete přátelské prostředí a kolegy.
Děkujeme, že jste se podělil/a o svůj pohled.
NN
Chybí strategie, u které mgtement nechápe, co to vlastně je a snaží se to maskovat neustálým přejmenováváním různých oddělení.
Dobrý den,
děkujeme za zpětnou vazbu. Těší nás, že oceňujete přátelské prostředí, kolegy a naše kanceláře.
Zároveň bereme vážně vaše připomínky ke komunikaci firemní strategie a jejímu promítnutí do každodenní práce týmů. Právě na těchto oblastech aktivně pracujeme, protože víme, že jsou klíčové pro dlouhodobou spokojenost a efektivitu.
Děkujeme, že jste se podělil/a o svou zkušenost.
Vaše NN
Velmi oceňuji výborné vztahy u nás v oddělení, vztahy s přímým nadřízeným, možnost vzdělávání a možnost HO ve velké míře. Tomu vdečím za mou spokojenost v posledních letech, kdy se stala pracovní zátěž zvládnutelná s osobním životem. Obecně NN je jako zaměstnavatel velmi dobrá společnost.
Nastavení procesů, často zmatená informovanost o změnách, ale to často bývá slabina korporátů.
Dobrý den,
děkujeme, že jste se podělil/a o svou zkušenost. Velmi nás těší, že oceňujete vztahy v týmu, podporu nadřízeného, možnosti vzdělávání i flexibilitu práce – právě tyto aspekty se snažíme dlouhodobě rozvíjet.
Zároveň si uvědomujeme, že oblast procesního nastavení a komunikace změn je výzvou, na které průběžně pracujeme.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu!
NN
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
- možnost home-office
- karta Benefit Plus
- velká nerovnoměrná pracovní zátěž - málo zaměstnanců na této pozici
Dobrý den,
děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete možnost práce z domova a nabídku benefitů.
Zároveň si uvědomujeme, že v některých odděleních může být pracovní zátěž vyšší, než je ideální. Na této situaci aktivně pracujeme, mimo jiné i prostřednictvím automatizace vybraných procesů, která by měla pomoci snížit zátěž a zefektivnit každodenní práci.
Děkujeme, že jste se podělil/a o svou zkušenost.
NN
At the time of the review was:
Current employee
Company:NN Životní pojišťovna N.V., pobočka pro Českou republiku
Je skvělá možnost skloubit soukromý život a pracovní čas.
Když člověk dělá co má, tak si vydělá skvělé peníze.
Vedení dává podporu.
Opportunity to learn new things
V našem oboru se stále něco děje. Zároveň je potřeba se průběžně vzdělávat. A je zde možný i kariérní růst.
Flexible working hours
Ze začátku je to náročnější a je potřeba se tomu věnovat naplno, ale jak do toho člověk pronikne, tak si přizpůsobuje práci, tak jak mu to vyhovuje. Já osobně chodím některé dny až na 11 hodinu. :-)
Dobrý den,
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Moc nás těší, že oceňujete flexibilitu, podporu vedení, možnosti rozvoje i to, že si lze práci přizpůsobit podle vlastních potřeb.
Vaše zkušenost je pro nás potvrzením, že když se věci dělají správně, může být práce u nás nejen smysluplná, ale i dobře ohodnocená.
Děkujeme, že jste se podělil/a o svůj pohled!
NN
Flexibilita, podpora, zázemí pobočky i práce z domu. Možnost seberealizace, být pánem svého času. Každý si vydělá tolik, kolik tomu věnuje. Šikovných lidí je v zaměstnání škoda. Kdo chce něco víc, musí udělat krok dopředu. Se vším ostatním vám pomůžou. Úsměv a nebát se mluvit s lidmi. A vyděláte si víc než kdejaký vedoucí pracovník...
Parkování u pobočky, placené zóny, ale parkovat se dá, není to na denní stání, ale to ani nepotřebuji..
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen/á a přejeme mnoho úspěšně uzavřených obchodů a příjemných klientů :). A ano parkování na Andělu není ideální. Ovšem tuto lokalitu máme velmi rádi, protože Anděl je s NN už tak nějak silně spjat :). Přejeme krásný den, Vaše NN.
- relativne velka moznost home office (ale v soucasnosti je nekde tlak na vetsi chozeni do kancelare)
- moznost flexibilniho uvazku, vcetne zmeny uvazku v prubehu zamestnani
- flexibilni pracovni doba
- relativne velka svoboda v planovani vlastni prace
- moznost vzdelavat se v pracovni dobe
- komunikace vedeni ohledne budoucnosti je zvlastni a nejasna
- v nasem tymu je dost netymova atmosfera
- nefunguje komunikace, ani spoluprace, vulgarismy jsou naprosto bezne
- netransparentni komunikace, rozhodovani v zakulisi
- nejsou penize na zaplaceni seniornich lidi, ale juniornim lidem neni poskytovana dostatecna podpora a zauceni
- vedeni lidi tu moc nefunguje, pokud clovek neni oblibenec
- organizace tymu je zmatena a clovek casto nevi, na koho se obratit
- nedelaji se tu analyzy reseni, chybi projektovy management, specifikace pozadavku je nejasna, vetsinou se dela az v prubehu developmentu
- neni tu moc velka diverzita, je narocne zapadnout
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme vám za vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste si všimli našich výhod, jako je možnost home office, flexibilní pracovní doba a možnost vzdelávání v pracovní době. Naše firma si velmi váží svých zaměstnanců a snažíme se jim nabídnout co nejlepší pracovní prostředí. Na druhé straně nás mrzí i vaše negativní zkušenosti, u které vnímáme, že primárně vychází z nespokojenosti se spoluprací v jednom týmu, nikoliv však z celé společnosti. Na zlepšení komunikace ohledně směřování aktivně pracuje naše vedení. Ještě jednou vám děkujeme, že jste nám pomohli zlepšit se poskytnutím zpětné vazby. S pozdravem, NN.