Všichni si tu hrají na velkou rodinu, ale to je hloupost. Jde o zaměstnání, rodinu máte doma. Neustálé workshopy (neříkám, že nejsou zajímavé) navštěvují jen zaměstnanci, kteří nemají co dělat. Člověk, který pracuje, nemá čas na akce pořádané zaměstnavatelem a logicky mu to přijde líto, když někteří kolegové v rámci pracovní doby jen vymetají nějaké akce.
Mnohem víc se hledí na to, jak o své práci člověk mluví, ne na to, jakou práci skutečně odvádí.
Neustálé přesouvání lidí z jedné pozice na jinou, úplně odlišnou, mi přijde až směšné. Ti lidé na nové pozici vydrží přesně do té doby než dojde na to, že by měli začít odvádět nějakou práci. To raději znovu změní svoji pozici. A takových fluktuujících lidí si NN váží a dávají je ostatním za vzor. Značně deemotivující prvek ...
Zaujímavé benefity, príjemná atmosféra a priestory v hube, skvelé teambuildingové akcie. Veľmi milý a ochotný nadriadený, priestor pre osobný a profesný rozvoj. Na všetkom sa dá dohodnúť.
Dlhý rozhodovací proces pri implementácii nových vecí, občas množstvo byrokracie
Response from employer:
Dobrý den,
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Velmi nás těší, že oceňujete benefity, atmosféru, možnosti rozvoje i přístup nadřízeného – právě na těchto oblastech si zakládáme.
Zároveň si uvědomujeme, že některé procesy nemusí být vždy nejefektivnější. Pracujeme na tom, abychom rozhodování a zavádění nových věcí zjednodušili a urychlili.
Děkujeme, že jste se podělil/a o svou zkušenost.
NN
There are 34 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?