Známá, respektovaná firma, poměrně dobré podmínky pro práci, velmi slušné zázemí i pomoc v začátcích
Bohužel jsem tam působil v období, kdy docházelo ke změnám, což se nepříznivě promítlo na ohodnocení mé práce. Přivítal bych více pomoci při výstavbě kmene. V konečném důsledku jsem přišel o peníze, jelikož po mém odchodu došlo k parazitování na mé produkci.
Company:NN Životní pojišťovna N.V., pobočka pro Českou republiku
Pouze čas, který byl flexibilní, jinak nic. Už bych tam nešla pracovat.
Přístup. Ti co pro ně pracují jsou osvč a diktují jim jak mají pracovat i když to nejsou zaměstnanci. Hážou klacky pod nohy. Všechno si platíte sami. Veškeré naklady na školení jako doprava a strava a když nejedete na školení tak je zle. Nutí vás prodávat něco co nechcete. Noví lidi co přicházejí, tak už mají něco na začátek, ale pouze 3 měsíce a pak odejdou protože už si bez počáteční podpory nedokážou vydělat ani na zdravotni a sociální pojištění.
Company:NN Životní pojišťovna N.V., pobočka pro Českou republiku
marketingové kampaně v rámci podpory poradcům, vylepšování a zdokonalování nabízených produktů směrem ke klientovi, pravidelná setkávání poradců i managementu společnostsi na školeních, Roadshow, Kick off, soutěže, incentivy, zaměstnanecké benefitty, vysoká firemní kultura...
časová flexibilita, podpora nováčků do začátku v prvním půl roce, školící systém
Konkurence schopnost u všech produktů, které společnost nabízí. Lepší práci centrály ohledně řešení problémů a zpracovávání požadavků. Společnost se zaměřuje na firmy a bohaté klienty, pro běžného klienta produkty nejsou ve srovnání s konkurencí akceptovatelné.
Po pracovních zkušenostech v ING Bank při škole, jsem si myslel, že v ING Pojišťovně bude zkušenost stejná. Bohužel realita byla jiná a není nic, co bych si na ING Pojišťovně cenil. Bohužel.
Lepší podmínky pro pracující, aby si vydělali nějaké peníze a nemuseli zaměstnavatele dotovat ze svého.
Home office
Příjemné kanceláře
Mezinárodní kolektiv
Žádná podpora matek na mateřské/rodičovské dovolené, přístup HR je necitlivý a neprofesionální
Nedodržují předepsané Clear, Care, Commit - jsou to jen prázdná slova
Manažeři nerozumí své práci, mikromanažují, zůstávají jen "ovce" co vše odkývou.
Žádný kariérní růst, vše je problém.
No overtime
Clovek se tam extremne nepredre, spousta kolegu se flaka, vse se da stihnout za pracovni dobu.
Response from employer:
Dobrý den,
děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že vaše zkušenost nebyla v některých ohledech pozitivní. Vnímáme, že je stále co zlepšovat, a právě díky podobným podnětům se můžeme posouvat dál.
Zároveň nás těší, že oceňujete příjemné pracovní prostředí, mezinárodní kolektiv a flexibilitu, kterou nabízíme.
Děkujeme, že jste se podělil/a o svůj pohled.
Vaše NN