nejvíc si cenim , že každý měsíc mi přicházi na múj účet za mou odvedenou práci plat
zlepšit se toho dá pořád hodně - hlavně je moc administrativy a poblémům na linkách se věnujeme dost málo - nahradni dily , pomalu jdou v realizaci kaizeny . Někteři pracovnici by se chtěli zdokonalit v počitačich - školeni .
postavil bych nový závod. Ve stávajícím nelze udržet vysoké standardy vyplývající z příslušnosti k potravinářskému průmyslu a u toho ještě pracovat jako normální "běloši".
Práce v opavském závodě Mondelez mi umožňuje pokračovat v mém profesním rozvoji. Zavádění nových technologií, instalací nejmodernějších strojních zařízení, implementace moderních metod řízení mi umožňuje rozšiřovat mé znalosti při práci na celé řadě zajímavých projektů.
Často se potýkáme s nedostatkem lidí na pozicích středního managementu či vysoce kvalifikovaných výrobních operátorů. Zajímavé práce je mnoho, lidí málo. A úkoly se musí splnit. Takže vyvážit osobní a pracovní život není snadné.
Korporátní řízení - více selského rozumu, méně byrokracie. Orientaci na zaměstnance - ne jako součástku systému, ale i jako individuálního člověka. Rovné podmínky pro všechny - u někoho to jde, u někoho ne, ať je to plat, zkrácený úvazek atd.
Toho s jakou vervou a pílý se umí člověk vyhopnout v karierním růstu, pokud tzv."bonzuje" donáší svému nebo výše postavenému šéfovi
Určitě řešení problému s KARTAMI (kdy dostat zelenou a kdy naopak červenou) náslědnš i přístup vedení- zaobíraji se mnohdy maličkostmi, místo aby řešili dulezite veci ( řeší zdokonalení vroby o 0,1 vteřiny, ale to že by se mohlo bezpečněji pracovat to ne.... nebo také když už bezpečně tak až přehnan+.... příliš všeho škodí, občas byc hs ipřál poslat někoho z vedení na mou pozici, aby si to vyzkoušl se všemi pravidli