Vyplata chodi vzdycky vcas. Kancelare jsou v centru. Jednani je ferove. Moznost zvysit si kvalifikaci a ziskat mezinarodne uznavane certifikace. V pripade potreby moznost interne prejit to jineho tymu.
OKIN dává příležitost všem, kteří jsou schopni komunikovat alespoň v Angličtině. Člověk se může zúčastnit spousty kurzů, které ho mohou posunout dál v jeho rozvoji a pomoct v kariérním růstu. Obrovský vliv má ale i kolektiv, který je skvělý.
Vyšší management by se měl naučit jak komunikovat se svými podřízenými - více transparentně. Větší ochota vyjednávat by se taky hodila. HR by mělo zlepšit svoji reakční dobu a ozývat se zaměstnancům (i lidem z venku) opravdu tehdy, kdy to bylo přislíbeno. Je to trapné, když se člověk musí upomínat.
že jsem dostala příležitost bez předchozích prac.zkušeností
HR oddělení, je tragické. Neumí jednat s kandidáty, ozvou se až po několika týdnech a neumí mezi sebou komunikovat. Pokud se nechodíte pro jejich pozici už vás nedoporučí jinému kolegovi. Jen když sami naléhate!
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
- získání zkušeností z různých týmů jiného zaměření (rotace), odolnost vůči stresu, široký záběr, orientace na zákazníka.
komunikace ve firmě, zaměřit se více na práci s lidmi a se zaměstnanci, kteří mají potenciál (rozvoj). Za včasu pracovat s lidmi, ne až ve stavu, kdy přinesou výpověď. Posílit střední management - zaměřit se na jejich rozvoj, znalosti, zkušenosti, podat jim pomocnou ruku na začátku.
Super kolektiv. Super šéf. Jako brigáda to bylo skvělé a dostačující za dobré peníze. Nebyla to monotónní práce, nadřízení nám důvěřovali a úkoly jsme plnili včas.
Nevybavuju si nic, vše bylo super a ostatní nápomocní.