Pracuji v Bidli 20let. Máme super benefity ( fitko, solárko, dovolená …). Naučila jsem se pracovat s klienty a vedení lidí
Ne
Opportunity to work during studies
Práce ve financích se dá dělat při studiu jelikož si schůzky s klienty mohu domluvit tak abych na ně měla čas po škole. Dále mohu začít podnikat a mít zázemí doma. Rodiče mě živí a platí střechu nad hlavou :-). Při studiu mám i čas se učit novým věcem
Meaningful work
Pomáháme lidem k vlastnímu bydlení. Snižujeme měsíční náklady na pravidelné platby např. pojistky aut, životní pojištění atd. Učíme lidi jak spořit a tvořit se finanční rezervu .... a mnoho dalšího
Nejvíce si cením na Bidli pracovního kolektivu. Má týmového ducha a snaží se firmu posouvat dopředu. Rovněž možnost obsloužit klienta v mnoha divizích je velmi zajímavá.
Vždy je co vylepšovat, ale v současné době nemám nic, s čím bych byl nespokojen.
Varied work
Pracovník si může vybrat z mnoha projektů, na kterých firma pracuje a zapojit se do nich.
V Bidli pracuji hlavně kvůli lidem a kolektivu se kterým spolupracuji včetně mých nadřízených, jsme skvělý tým díky kterému se tu člověk cítí být součástí firmy, za dobu co tu jsem, jsem se toho hodně naučila a stále se učím nových věcem, protože každý den je něco nového :-)