flexibilní pracovní doba,
skvělý kolektiv
firemní kultura
možnost se vzdělávat a rozvíjet
možnost uplatnit cizí jazyky
práce v mezinárodním kolektivu
práce, co má smysl
Work-life ballance, flexibilní pracovní doba, možnost home office, firemní kultura na vysoké úrovni, pracovní prostředí, možnost se rozvíjet, milý kolektiv, cafeterie
V rámci své pozice bych potřebovala více cestovat a poznávat obchodní partnery face to face a ne jen na dálku.
Práce na zahraničních projektech. Získal jsem nové znalosti, lepší povědomí o výrobě, atd. Dostal jsem školení v různých oborech jako svařování, koroze, ...
Práce je často jen kopírování a úprava již existujících řešení. Na drobné úkoly bývá málo času, což může znamenat nepříjemné obhajování většího množství času na zpracování.
Perfektní spolupráce s kolegy i našimi zahraničními partnery. Vedení je férové, otevřené a vždy vím, na čem jsme. Interní komunikace novinek je velmi na úrovni. Také bych pochválil promakaný systém benefitů, které firma nabízí. V neposlední řadě musím vyzdvihnout i fakt, že zaměstnavatel jde příkladem v povolování možností práce z domova. Jsem tu velmi spokojen.
Silné procesy, které nám svazují ruce při řešení technických problémů.
férovost, solidní společnost, zázemí silného koncernu, work life balance, stabilní a dobře etablovaná společnost na trhu, dobré pracovní prostředí a podmínky