Velmi zajímavé benefity. Možnost vzdělávání se a kariérního postupu. Na základě dobře odvedené práce a iniciativy/aktivity pro zlepšování procesů adekvátní finanční ohodnocení.
Zaměstnavatel se snaží o přátelský pracovní kolektiv formou teambuildingů, firemních večírků apod.
Pracovní prostředí je dobré
Umožnění HO
Cestování do Německa a komunikace s kolegy přímo mě vyhovuje.
Benefity (nyní okleštěno od státu) jinak jsou skvělé umožnují + 8dni dovolene
Perfektně se mi daří skloubit osobní a pracovní život, mám plnou důvěru nejen v tomto ohledu.
Je pro mě důležité i zaměření našeho oboru a budoucnost udržitelné dopravy :).
Ačkoliv korporát, stále zde panuje otevřenost, flexibilita a přátelská atmosféra. Cením si kultury "ownership", která je pro mě důležitá a dává mi možnost rozvíjet se dál.
Samozřejmě i velmi bohaté benefity jsou důležité, především pak 8 dní volna navíc.
Občas se musíme držet příliš mnoha procesů či používat víc nástrojů. Rozumím ale důvodům, bez nich by mohl být zase naopak chaos...
Nadštandardné benefity. Ročný príspevok 24 000Kč alebo 48 000Kč do kafetérie. 25 dní dovolenky + možnosť zakúpiť 8 dní z benefitov, teda celkovo 33 dní dovolenky. Výuka jazykov s native speakerom. Firemný telefón s neobmedzeným paušálom + 10GB internet. Firemné teambuildingy. Polohovateľné stoly v kancelárii. 13 plat. Možnosť získať bonus za odporúčanie nového zamestnanca až 100 000Kč. Veľmi dobrý priateľský kolektív. Firma si dáva záležať, koho zamestná podľa povahy, aby zapadol nový človek do kolektívu.
Nevyhovujúce kancelárie v Brne (firma sa ale bude čoskoro stahovať). Niekedy spolupráca s kolegami v zahraničí. Nekladie sa dôraz na čistý, dobre udržovateľný kód.
Standardně koncipované benefity s výbornou hodnotou. Obrovská flexibilita vůči osobnímu životu a zaměstnavatel vychází vstříc aby člověk mohl pracovat flexibilně. Velká stabilita zaměstnání s pozitivními vyhlídkami zaměstnavatele.
Díky velikosti zaměstnavatele je zde relativně velké množství procesů, které v některých situacích zpomalují flexibilitu pracovní náplně.
Jobs fit for working parents
V rámci IT je práce velice flexibilní a jako bonus pro rodiny s dětmi se koná jednou za dva roky den s dětmi, kde jsou aktivity pro malé i větší děti včetně rodičů.
Technické zázemí, poskytování HW+SW.
Možnost Home office.
Benefity.
Vlastní jídelna.
Zdlouhavé pracovní procesy a postupy.
Work in an international environment
Každodenní komunikace s kolegy z DE/AT a dalších zemí. Nutná znalost německého jazyka. Bezpodmínečná znalost anglického jazyka.
Order and rules
Technicky založená firma:
=> denní práce v SAPu (strukturovaná databáze)
=> vhodná znalost norem ČSN EN
=> technické kreslení v prostředí COMOS/ELCAD
=> denní komunikace s kolegy z DE/AT (Teams, email)