encall s.r.o. image

encall s.r.o.

Approximately 150 employees
Energetická poradenská společnost
How would I fit in here?
Find out how your ideas match up with what the employees of this company are saying.
Explore the company as seen by
All employees (107)
All departments/fields (107)
Employee Comments

Ztotožňuji se s vizí společnosti a jsem hrdý, že hodnoty u nás nejsou jen prázdná slova. Vyzdvihnul bych dobrou atmosféru na pracovišti a přátelské kolegy.
Jak už to občas bývá, honíme více zajíců. Spousty dobrých nápadů a projektů. Osobně bych uvítal více kompetentních kolegů a rychlejší dotahovaní rozjetých věcí.
Response from employer:
Ahoj a díky, že sis našel čas a podělil ses o svoje dojmy! Upřímně nás těší, že se ztotožňuješ s vizí firmy – a hlavně že cítíš, že hodnoty, o kterých mluvíme, opravdu každý den "žijeme". Stejně tak je radost slyšet, že tě baví atmosféra a že máme kolem sebe fajn lidi. Děláme maximum pro to, aby se u nás dobře dýchalo – a když to tak opravdu je, máme z toho radost. Současně úplně rozumíme i tomu, co píšeš k těm „zajícům“. Občas jich běhá kolem víc, než bychom chtěli :) a i když je za tím chuť posouvat věci dopředu, víme, že někdy je potřeba zvolnit a víc dotahovat, ne jen rozjíždět. Právě proto pracujeme na tom, aby měl tým víc opory – ať už v lidech, nebo v jasnějších prioritách. Nejsme v cíli ale víme naprosto přesně, kam jdeme! Díky, že v tom jedeš s námi! :) Vážíme si toho a jsme rádi, že tu jsi.
Department:Management
Worked for the employer:more than 2 years
Was this comment helpful?

Please login to view further comments

• Easier company tracking and receiving job offers
  • More accurate recommendations of companies that meet your needs
  • All Atmoskop content
Skvělí kolegové, příjemná atmosféra.
Nic mě nenapadá
Response from employer:
Díky za zprávu – máme radost, že se ti u nás dobře pracuje a že ti kolegové i atmosféra sedí! A je taky fajn slyšet, že tě nic zásadního netrápí. Kdyby se to někdy změnilo, určitě budeme rádi, když se ozveš. Jsme rádi, že jsi v tom s námi!
Was this comment helpful?

- Různorodá práce – žádný stereotyp, každý den přináší něco nového - Možnost naučit se spoustu nových věcí a rozvíjet se - Fajn kolektiv
- Prostory kanceláří (ale ty jsou už v řešení)
Response from employer:
Díky za tvou zpětnou vazbu, moc si jí vážíme! Jsme rádi, že tě baví různorodost práce a že u nás vidíš prostor pro rozvoj. To je přesně to, o co se snažíme – aby práce dávala smysl a zároveň člověka posouvala dál. A posuváme tím i encall, spolu všichni, den co den. A kanceláře – víme, chce to zlepšení! A i když už to trvá dost dlouho tak to bude stát za to! Slibujeme :) Díky za tvou trpělivost a že jsi u toho s námi!
Was this comment helpful?

Oceňuji celkovou filozofii firmy i managementu, kdy se jedná fér, což skutečně zde není fráze. Jak se říká, že ryba smrdí od hlavy, tak zde jednoznačně platí, že VONÍ. Management je nastaven tak, že na prvním místě jsou pracovníci a hned za tím zákazníci resp.služba zákazníkům. Touha po zisku je až daleko pod tím vším a zisk přichází právě díky těm morálním hodnotám a službě. Člověk dělá smysluplnou práci, pomáhá klientům a pak je velmi dobře placený. Je vidět i snaha neustále se zlepšovat a posouvat dopředu. Není to žádná zkostnatělá korporace. Je i příjemná firemní kultura, kdy si všichni vzájemně tykají a je to velmi přátelské. Je skvělé že i vyššímu vedení můžete otevřeně dát zpětnou vazbu a je skutečně vnímána. Jsou na to i pravidelné uvolněné meetingy. Navíc je tu podpůrný tréninkový tým, pokud se člověku nedaří v obchodním jednání. Všeobecně je zde velmi malá fluktuace. Samozřejmě je to obchod a ten není pro každého. Pokud někdo čeká velký úspěch bez zaměření, práci na sobě a s negativním postojem, tak mu to opravdu nepůjde a takový člověk v lepším případě neprojde ani přijímacím řízením. Za mě osobně ještě musím velmi vyzdvihnout svého/svou supervizora/supervizorku - jeho/její schopnosti empatie, řešení situaci, multitasking a to že vede vše pozitivně a snaží se nás "nachytat" u pozitivna je fascinující. To co se jiní manažeři někdy krkolomně učí on/a má. Vytváří neskutečně pozitivní prostředí, s přirozeným respektem a je to velmi motivující. I proto jsem rád do týmu přivedl už několik lidí ze svého okolí. Takže skutečně doporučuji.
Významně převládají pozitiva a negativa jsou spíše menšího rázu. Příliš dlouho se občas čeká na nějaké technické řešení. Ovšem to tak zřejmě u softwaru je všude a jen my laici si myslíme, jak je to snadné. Momentálně se mi nelíbí, že do povinnosti hovorů se přidává čím dál více doplňujících otázek na zákazníky a na můj vkus už je to moc. Na závěr obchodního hovoru má být to nejdůležitější, protože přesně to si zákazník pamatuje a my se teď musíme ptát na spoustu sice pro firmu užitečných informací, ale poněkud se v tom ztrácí to nejdůležitější. Je to jako bychom po vrcholném koncertním sólu přidali další předskokany. Jako nevýhodu vnímám jistou nezastupitelnost konkrétních lidí. Když například náš/e supervizor/ka vypadne z procesu, tak se vše zpomalí. Takže on/a si teď díky své obrovské loajalitě a zodpovědnosti nebere dovolenou, je tam významně delší čas než má a to není lidsky úplně dobře. Situace se sice řeší, ale pořád se to nedaří. Stejně tak i dlouho očekávané stěhování. Ale to zase zdržuje neschopná stavební firma. Takže se dá říci, že většina negativ souvisí s neschopností mimo firmu a tak na jejich řešení je logicky významně omezenější vliv. Takže zásadní negativa nevidím. Je to obchod a k tomu samozřejmě patří i nějaké vypětí, vývoj nahoru a dolů a velmi častá změna. Kdo hledá klidnou práci bez zodpovědnosti a tedy i bez významného přijmu, tak obchodníka zde dělat nebude. Kdo má však ambice a i morální zásady, snahu, tak bude spokojený.

Unconventional perks
Jsou tu zajímavé odměny za doporučení nových kvalitních kolegů

Opportunity to learn new things
V obchodě se stále něco mění a tak stále obměňujeme přístup. K tomu nám pomáhá i tréninkové oddělení
Response from employer:
Ahoj a upřímně děkujeme za tak otevřenou a upřímnou zpětnou vazbu!!! Tvoje slova mají váhu a nejen proto, jak detailně popisuješ, co vnímáš jako silné stránky firmy, ale hlavně proto, že je z toho cítit opravdová zkušenost, porozumění i smysl. Moc nás těší, že vnímáš naši filozofii tak, jak ji opravdu žijeme – že férovost není fráze, že se snažíme stavět kulturu na důvěře a vztazích, ne na tlaku, a že výsledky mají přicházet jako důsledek poctivé každodenní práce, ne jako cíl za každou cenu. Díky i za krásná slova směrem k vedení - konkrétně také ke tvému supervizorovi/supervizorce. Víme, že role vedoucích je náročná a často stojí na jejich lidském přístupu a schopnosti podržet tým – a o to víc nás těší, že právě tohle u funguje tak skvěle! Tvůj popis je pro nás obrovskou motivací a zároveň připomínkou, jak důležité je lidi v těchto rolích podporovat, aby i oni měli prostor si odpočinout, načerpat a dlouhodobě to zvládat. Děláme konkrétní kroky, abychom tuto zátěž co nejlépe rozprostřeli – víme, že to není jednoduché, ale pracujeme na tom. Děkujeme i za konstruktivní podněty: U technických řešení víme, že některé věci trvají déle, než bychom si přáli. Často se setkáváme s tím, že jednoduchost na papíře neznamená jednoduchost v kódu – ale není to výmluva, jen fakt. Tlak na kvalitu a stabilitu systému bohužel někdy zpomalí rychlost. Přesto víme, že musíme dál "tlačit" na konkrétní výstupy. Dotazníkové části na konci hovorů jsou téma, které opravdu řešíme – a moc ti děkujeme za přirovnání s koncertním sólem. Je trefné a dobře vystihuje, co to může v rozhovoru udělat. Budeme hledat lepší balanc mezi tím, co potřebujeme vědět, a co je přirozené a správné zakončení rozhovoru s klientem. Tvoje zpětná vazba nám v tom pomáhá a díky, že jsi to otevřel/a. A pokud jde o stěhování – naprosto s tebou souhlasíme. Náš vliv na situaci je omezený, ale neznamená to, že to necháváme být. Děláme maximum možného, aby se věci hnuly. Stejně jako u jiných věcí platí, že to, co nejde změnit hned, nesmí přestat být na seznamu priorit :-) Díky, že jsi s námi. Že mluvíš napřímo, přemýšlíš v souvislostech a máš chuť být součástí něčeho, co má smysl! Opravdu si toho vážíme.
Was this comment helpful?

How would I fit in at encall s.r.o.?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Na encallu mám ráda, že se tu všechno dělá poctivě a s opravdovým záměrem pomáhat a dělat to správně - s ohledem na klienty, kterým pomáháme. Není to tu jen o číslech nebo hledání zkratek ale o tom, aby to mělo dlouhodobý smysl a přineslo to něco dobrého. Pořád se hledají způsoby jak věci zlepšovat a měnit ale neztrácí se směr ani hodnoty! Věřím ve vizi firmy - být první volbou pro lidi když budou řešit energie. Jsem ráda, že u toho můžu být a podílet se na tom! Díky!
Vadí mí, že jsme pořád ve starých kancelářích a stěhování je v nedohlednu. Není to moc inspirativní prostor. Doufám proto, že se to brzy podaří.
Response from employer:
Ahoj a děkujeme za upřímné hodnocení, co má hloubku! Je moc fajn slyšet, že vnímáš, že věci u nás mají smysl a že se snažíme je dělat den co den správně, čestně. Nehrajeme si na dokonalost ale držíme směr, neztrácíme hodnoty a pořád se snažíme se zlepšovat a posouvat se. A to, že v tu cestu věříš a chceš u toho být s námi pro nás znamená hodně. Díky za to! A ano – kanceláře. Víme, že to není ideální a mrzí nás, že stěhování se tolik protahuje. Už teď ale pracujeme na konkrétních krocích, aby se věci pohnuly. Chceme, abyste se cítili dobře i v prostoru, kde trávíte tolik času – a věříme, že to bude brzy znát. Díky, že jsi s námi. Jsme za to upřímně rádi.
Worked for the employer:more than 2 years
Was this comment helpful?

Velmi slušně placená práce S nadřízeným výborně vycházím Mám dobré kolegy Firma se snaží posunout dopředu, určité věci se za dobu mého působení zde skutečně zlepšily
Situace s leady - není ideální, bylo i hůře, nicméně např. navolané schůzky často postrádají kvalitu - je třeba větší objem a zároveň i vyšší kvalita leadů Neustálé přidávání nových admin. prosesů a nařízení - silně bych preferoval jednoduchost a rychlost Velmi psychicky náročná práce - obchod není pro každého Jedná se o tvrdý obchod - na jednu stranu lidem skutečně pomůžete a ušetříte, na straně druhé se od vás budou požadovat čísla a pokud je nedodáte, dlouho tu nevydržíte. Požadavky jsou naštěstí splnitelné a práce je dobře zaplacena.
Response from employer:
Ahoj a moc díky za tvoji otevřenou a vyváženou zpětnou vazbu! Vážíme si toho, že vnímáš férové ohodnocení, dobré vztahy i to, že se firma za dobu tvého působení opravdu posunula. Denně na tom pracujeme a je skvělé vidět, že to nese výsledky. Vedle vylepšování kontaktů a nových partnerství se nám nedávno podařilo spustit dlouho připravovaný, plně digitální nástroj pro tvorbu nabídek. V Česku nemá obdoby – je rychlejší, přehlednější a šetří čas našim poradcům i našim klientům. Zpětná vazba je zatím skvělá – a brzy přijdeme s dalšími vylepšeními! A je na co se těšit! :) Téma leadů je pro nás dlouhodobě prioritou a víme, že v minulosti to bylo často složité. Dnes ale máme nové, výrazně kvalitnější zdroje a zároveň roste i poptávka z našich stávajících projektů. Každý měsíc vidíme konkrétní zlepšení – v objemu i kvalitě. Není to skoková změna, ale konzistentní trend, který už je znát a bude ještě silnější. K tématu tlaku – ano, tahle práce není jednoduchá. Ale nechceme, aby byla jen o číslech. Vedle výkonu se snažíme klást důraz i na odpočinek a duševní pohodu. Máme multisportky, probíhají tréninky a náš tým vedoucích prochází školením v empatii a aktivním naslouchání. Aktuálně dokončujeme i samostatný e-learning na téma psychohygieny. Věříme, že výkon a pohoda musí jít ruku v ruce – a učíme se to společně. Rozumíme i poznámce k administrativě. Procesy jsme nastavovali tak, aby udržely kvalitu, ale pokud něco zbytečně zatěžuje, je potřeba to změnit. Díky, že to zmiňuješ a budu moc rád, když se ozveš přímo na david@encall.cz a podíváme se na to spolu konkrétně. Díky, že jsi součástí týmu. Vážím si nejen toho, co do práce dáváš, ale i toho, že máš chuť věci říkat napřímo. Jsme v tom spolu.
Was this comment helpful?

Možnost vydělat si slušné peníze, fajn nadřízený, fajn koletiv
Občas je to opravdu stres
Response from employer:
Ahoj a díky moc za tvoji zpětnou vazbu! Máme velkou radost, že oceňuješ nejen možnost si hezky vydělat, ale i fajn kolektiv a přístup nadřízeného – to nás opravdu těší. Moc nám záleží na tom, aby se u nás každý cítil dobře, měl kolem sebe lidi, na které se může obrátit, a cítil podporu i ve chvílích, kdy se třeba nedaří. Snažíme se vytvářet prostředí, ve kterém se dá dobře pracovat – s funkčními nástroji, jasnými procesy a hlavně přátelskou a férovou atmosférou. Věříme, že když jsme v pohodě my, naši klienti to poznají. A právě díky tomu jim můžeme nabízet poradenství takové, jaké bychom chtěli sami využívat – srozumitelné, poctivé, bez tlaku a opravdu nápomocné. Takové, které věci vysvětlí a ukáže je tak, jak jsou. Zároveň víme, že tahle práce není vždy jednoduchá. Prostředí se mění, objednávky jsou různorodé a jejich počet roste. To je samozřejmě skvělé, ale zároveň to přináší větší zodpovědnost – abychom vše zvládli včas a v dobré kvalitě. A pak jsou i dny, kdy se prostě nedaří, a je toho moc. V takových chvílích je důležité si připomenout, že na to nejsi sám/sama. Ozvi se – teamleaderovi, supervizorovi nebo tréninkovému týmu. Jsou tu pro tebe. Můžete spolu projít konkrétní situaci, zkusit něco upravit, nebo si jen popovídat. I obyčejné vyslechnutí někdy hodně pomůže. Často prostě stačí málo – změnit strukturu hovoru, připomenout si náš poradenský přístup, zkusit jinak pracovat s emocemi, nebo si jinak rozvrhnout den. A pár konkrétních tipů, co se nám osvědčily: – projdi si s někým konkrétní hovor a získej zpětnou vazbu, – zaměř se na jeden krok po druhém, ne všechno jde najednou, – dej si pauzu – projdi se, několikrát se zhluboka nadechni a vydechni, dej si něco dobrého v kuchyňce, popovídej si s někým... Díky, že jsi součástí týmu. Kdykoli budeš potřebovat podporu, jsme tu pro tebe. Jsme v tom spolu!
Worked for the employer:less than 1 year
Was this comment helpful?

Dobrý kolektiv, skutečně jsme se poznali a rozumíme si. Můžeme se na sebe spolehnout a podporujeme se.
Původně slíbené peníze nejsou dodržené, neustálý nárůst administrativy, zvyšuje se počet podmínek tohle se řeší takto v tomto případě a v tomto ne - a na naše návrhy jak to udělat efektivnější je extrémně pomalá odezva. Když uděláme něco navíc, žádná odměna. Rezervované poděkování. Cítím nechuť měnit to co nefunguje. V práci jsme "motivováni" když to nebudeš dělat tak ... pozitivní motivace jen poskrovnu. Zájem o práci jak se cítíme - nic osobního. Není čas, všechno přeci běží skvěle... V poslední době je dokonce odmítáno i nápady na zlepšování - cítím velký tlak na výkon, ale neustále se zvyšující nároky na administrativu. Jde to proti sobě, návrhy jak zlepšit procesy jsou sice brány v potaz, ale i po několika měsících jsme na úrovni zadání. A reálně to stojí velké procento efektivity.

Order and rules
protože třeba smlouva je psaná tak, že bonusy jsou štědré a fajn, ale vždy o ně můžeme přijít kdo striktně poslouchá doprava či doleva tak je ceněn, kdo se kouká kam jdeme a proč tak nebývá oceněn - spíše přidělává práci
Response from employer:
Ahoj a děkujeme za tvou otevřenou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme! Máme velkou radost, že se v týmu cítíš dobře a že kolem sebe vnímáš podporující prostředí. Chceme, aby encall zůstával místem, kde se lidé cítí dobře, kde se podporují a kde se na sebe můžeme spolehnout. Uděláme všechno pro to, aby to tak bylo i nadále. Tvoje připomínka ohledně nedodržení původně slíbených finančních podmínek je pro mě velmi důležitá. Prosím, ozvi se mi osobně na david@encall.cz, rád bych se na to podíval blíže a společně jsme to vyřešili. Další připomínky ohledně narůstající administrativy vnímáme také vážně a uvědomujeme si, že jsou zřejmě spojeny se zaváděním nových projektů a procesů. Například projekt dlouhodobé péče o klienta, který společně od nuly budujeme, má za cíl zajistit dlouhodobě udržitelné fungování firmy. Jsme si vědomi toho, že před námi stále stojí hodně práce a že i přes naší snahu o rychlou adaptaci mohou být změny někdy pomalé a náročné. Velmi oceňujeme, že se na této cestě můžeme opřít o schopné kolegy, kteří tyto projekty společně s námi tvoří. Budeme se snažit celý proces ještě zlepšit a zrychli, více se na to zaměříme. Budu moc rád, když mi napíšeš přímo na david@encall.cz – pomohlo by mi lépe a detailněji porozumět tvé osobní zkušenosti. Plně s tebou souhlasím i v tom, že pozitivní motivace a uznání jsou klíčové pro zdravé pracovní prostředí. I na tom je třeba zapracovat – děkuju, že nám to dáváš vědět! Ještě jednou děkujeme za tvoji otevřenost a za to, že jsi součástí našeho týmu a těšíme se na další spolupráci!
Written:April 2025
Was this comment helpful?

Přístup nadřízených, ohodnocení a pozitivní přístup kolegů
Response from employer:
Ahoj! Tak tohle se čte vážně hezky, díky za to! 😊 Je paráda vědět, že tě práce u nás baví nejen díky nadřízeným a kolegům, ale i díky ohodnocení. Tvoje spokojenost nás opravdu těší! Kdyby tě cokoli napadlo nebo by sis vzpomněl/a na něco dalšího, co můžeme ještě posunout dál, prosím, ozvi se nám. Díky, že jsi s námi! 🌟
Worked for the employer:less than 3 months
Written:April 2025
Was this comment helpful?

Nejvíce mě imponuje, že v práci panuje přátelská atmosféra, kdy se tady všichni k sobě chovají hezky. Málo kde se toto vidí. Stravenky Občerstvení
Zatím nemám žádná negativita
Response from employer:
Ahoj a děkujeme za tvou zpětnou vazbu, moc nás potěšila! Jsme rádi, že vnímáš přátelskou atmosféru jako něco výjimečného – děláme maximum pro to, aby se u nás každý cítil dobře a měl kolem sebe skvělý tým. Taky nás těší, že oceňuješ benefity jako stravenky a občerstvení. A to, že zatím nemáš žádná negativa, je pro nás skvělá zpráva :-) Díky, že jsi součástí encall a těšíme se na další společné chvíle!
Department:Customer Support
Worked for the employer:less than 3 months
Written:February 2025
Was this comment helpful?
Did you find encall s.r.o. interesting?
Let us help you find suitable jobs.