poměrně jisté zaměstnání (ne už tolik v době propouštění státních úředníků), nevelká pracovní vytíženost, jdete domů s čistou hlavou, pro někoho jsou plusem i zahraniční pracovní cesty
žádná flexibilita (neexistence homeoffice, pevná pracovní doba od 7:30); MV má spoustu archaických pravidel bez rozumného odůvodnění; neexistence zástupů, pokud je někdo na dovolené (prostě si počkáte); vedení řadoví zaměstnanci absolutně nezajímají; nulová motivace - dostanete stejně zaplaceno, ať se snažíte, nebo ne, všichni (až na vedoucí) mají stejně (osobní příplatek dostanete max. 10% platového tarifu nejvyššího platového stupně ve vaší třídě); není zde podpora pro další rozvoj zaměstnanců.
Chybí management a leadership.
Není vhodné pro soutěživé jedince.
Většina věcí nejde.
Security and stability
Nemáte možnost kariérního postupu, práce je rutinní a předvídatelná. Z práce jdete vždy ve stejnou dobu a můžete si rozvrhnout volnočasové aktivity opravdu napevno. Na přesčasy se nehraje. Pokud obdržíte smlouvu na dobu neurčitou, tak vás pravděpodobně nikdy nikdo nevyhodí. Nejsou na vás kladeny přemrštěné požadavky vzhledem k platu.
Jobs fit for working parents
Je rutinní, na přesčasy se nehraje, domů jdete s čistou hlavou. Pokud máte malé děti lze zkombinovat s home office po dohodě.
Skvělý kolektiv kolegů. Našla jsem si tam pár dobrých přátel.
Zaškolení na vízovou politiku.
Výborné holky z administrativy. :)
Platové ohodnocení na DPČ úplně super.
Směny po 4/8 h.
Lokalita pracoviště. Chodit do práce večer, tak bych se tam asi bála. Ale jinak v pohodě.
Je to callcentrum. Takže desítky lidí ve frontách. Ale s tím jsem počítala.