Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Otevřenost novým nápadům, možnost přechodu na jiné oddělení. Za mě ještě super možnost libovolného dress codu a další + dog friendly office. Alza je skvělá ve vyslechnutí názorů.
Zaměřit se více na zpětnou vazbu zaměstnanců a komunikaci.
Zlepšila bych lepší péči o zaměstnance.
Lepší platové ohodnocení.
Šel skloubit pracovní a soukromý život.
Alza mě naučila samostatnosti a ukázala, že co si neuděláš sám, nemáš a nikdo ti nepomůže.
Každej si jede spíše to svoje (hlavně, aby manažeři měli vysoké platy) a k lidem, kteří jim dělají nejhorší a nejzásadnější práci na prodejnách, se nechovají zrovna nejlépe.
Odměny a výplata jsou hlavně za prodané služby, takže pokud neprodáváš prodloužené záruky a pojištění, nevyděláš si. O benefitech se spíše mluvit nedá. Máte sice slevu na nějaké výrobky, ale někdy je sleva 1,- jindy zase 100,-. O ostatních benefitech, pokud nejste přímo v Praze v kancelářích, si můžete nechat zdát.
Nadřízení, kteří v těch kancelářích sedí, nemají tušení jak to na pobočkách chodí a co se děje.
Alzu opouštějí dobří lidé.
Clovek se muze naucit hodne zajimavych veci, je mozna rotace po firme, neni problem prejit i na uplne jine oddeleni. Otazka zda je toto skutecny benefit :)
1. Plat - ohodnoceni neodpovida, nechteji platit dobre, ikdyz tvrdi opak.
2. Vedeni SW vyvoje maji na starosti lidi bez zkusenosti, vyrostli z dobrych programatoru ale neumi ridit vyvoj.
3. Komunikace, zadavani ukolu je neuveritelne problematicka, vse se deje chaoticky, nahodile a bez koncepce.
4. Kombinace vyse uvedeneho vyustuje v slusnou porci stresu, zvlast pokud cloveku zalezi na tom, aby delal svou praci dobre.
Tak akorát neformální atmosféra, ochotní a nápomocní kolegové napříč firmou, přímá a otevřená komunikace s nadřízenými, přehledné a poměrně efektivní zavedené způsoby komunikace mezi odděleními (pokud je jednotlivci dodržují), pružnější pracovní doba s možností home office, možnost vzdělávat se s širším záběrem i mimo vlastní obor a získat náhled do jiných oblastí
Někdy menší přehled jednotlivých oddělení o práci jiných, ale systém školení a rotací s tím bojuje