- určitě s přístupem nadřízeného, a že mu mohu důvěřovat
- volnost ve své práci
- mohu přijít kdykoliv s nápadem nebo návrhem
- v případě potřeby je mi podána pomocná ruka
- férové jednání a upřímnost, včetně přímé komunikace
- náplň práce a možnost vyzkoušet si i něco nového
- že prováděné změny se projevují pomaleji, ale zde je to spíše o mém přístupu a vlastní trpělivosti
Jestli mohu něco dobře ohodnotit, tak jsou to vztahy s kolegy na pracovišti a s PŘÍMÝM nadřízeným.
V posledních 2 letech dochází k masivnímu investování do budov a vybavení naší společnosti - nový majitel Trelleborg.
Přemýšlím, jaké jsou naše firemní benefity - závodní stravování a týden dovolené navíc (tedy 5 týdnů celkem). To je vcelku vše.
V současnosti je naše společnost již cca 2 roky majetkem nadnárodní společnosti Trelleborg. Jako největší chybu považuji, že nebyl vyměněn TOP management naší firmy, díky tomu již druhým rokem přešlapujeme na místě a to je již v současnosti vidět.
Je tam celkem dobrá práce s normálními kolegy. Žádná šikana a buzerace zaměstnanců
Protěžování ne celkem schopných zaměstnanců, kteří chodí na svoje kolegy donášet. Pokud potřebuji pomůcky ke své práci, tak ne vždy je dostanu a celkový nezájem o pomůcky
Jobs for people with no work experience
Nedostatek lidí ve firmě
Varied work
Každý den je zde jiná výroba, takže to není jednotvárná práce
-Nastoupil jsem jako PLC specialista, ale reálně jsem dělal údržbáře (v souladu s pracovní náplní)
- na obědy se chodilo už v 10:30 - otřesné pracovní prostředí
- Chtěli, abych hned první měsíc kompletně byl schopný provádět údržbu na všech zařízeních, zácvik ,,téměr,, neproběhl.
- Když ihned nebylo všechno podle jejich představ, okamžitě mě naprosto odepsali a ukončili se mnou spolupráci.
- Velmi vulgární, absence sociální inteligence.
- Neměli moji velikost a doplňování probíhalo cca jednou za tři měsíce
- Stroje špatně zkonstruované, od údržby se čekalo, že bude dělat zázraky a všechno vyřeší.
- Nedostatek náhradních dílů
Did you find Trelleborg Bohemia, a.s. interesting?