Employer
Co-workers
Managers
Satisfaction
How do the employees evaluate their salary?
Firma existuje více než 30 let. Má ve svém výrobním programu většinu zařízení z oboru zabezpečovací a sdělovací techniky pro kolejovou dopravu. Svými zaměstnanci k tomu zajišťuje veškerou potřebnou činnost od vývoje, přes projekci, výrobu, montáž až po servis všech svých výrobků.
Máte rádi stres a skákání z jednoho úkolu na druhý? Tak tato firma je stvořená přímo pro vás.
Většinou chybí přesné zadání toho, co máte řešit. A není přesně stanoven ani způsob, jakým máte stanovených cílů dosáhnout. Zadání si tedy musíte v mnoha bodech domýšlet a vymyslet si musíte i způsob, jak požadavky na produkt naplnit a způsob, jak jejich naplnění ověřit. V tomto směru vás nikdo nevede za ruku a máte dost velkou volnost v rozhodování. Na druhou stranu to vyžaduje velkou míru improvizace a schopnost trochu riskovat a nést odpovědnost za případný neúspěch.
Nic mě nenapadá.

Pracuje se tu na opravdu pestré škále projektů. Díky téhle různorodosti se člověk přirozeně dostává k novým technologiím, problémům a typům úkolů, takže se pořád posouvá dál.