Celkově s kolektivem a práci jsem byl spokojen. Nelíbilo se mi ale jednání od firmy, kdy lidi nevěděli na čem jsou a vše se projednává v pozadí, kdy jsou pak všichni postavení před hotovou věc. Klasicky je to jedna z firem, která dávala na začátku a teď se snaží na všem šetřit. Pro získání zkušenosti na začátek super, ale s praxí si najdete lépe placené místo.
Skvělý vedouci a kolegove v konstrukci ve Zdicich. Obcas lituji, ze jsem odesel. Duvodem bylo dojizdeni, ale pokud bych byde v dosahu 20 minut a neprojezdil každý měsíc 5000, zustal bych na svem místě. Pokud bude moznost jit do konstrukce ve zdicich, vrele doporučuji. Konstrukci jinde v Kostalu nevím,nemam zkusenost.
Pracovni doba mohla být misto do 15:30 alspon do 14:00
Až na pár výjimek skvělí kolegové. Zajímavá náplň práce. Vývoj produktu od akvizice až po sériovou výrobu. Celkem dobré platové ohodnocení v porovnání s konkurencí v automobilovém průmyslu.
Na vedení vše stojí i padá. Reorganizace zavedených týmů. Chybí důvěra v zaměstnance. Příspěvek na stravování pouze do jednoho podniku v nákupním centru. Celkově na Prahu velmi málo benefitů, ale to je díky spojení konstrukce a výroby. Velká fluktuace, kdy šikovní kolegové odcházejí za lepším a mezitím ostatní o změně uvažují.
Je to zavedená firma ,ále neváží si odvedené práce a neumí ji finančně ohodnotit a rozdíly mezi operátory a stupněm víš je tak malikatej rozdíl ,že tu zoopovědnost nebereme vážně, až vznikne rozdíl tak to budem chápat
Asi logistika neví která bije ,tam se vystřídá moc lidí a než se to naučí zmatek.Jednoduše když doma otevřete špajz tak vidíte ,že potřebujete koupit mouku,chybí hořtice atd.atd,bez toho si neuděláte potřebu první systémová chyba ...našlo by se jich víc a ne,přetěžovat a házet vinu na Ty kteří jěště věří ,že se to zlepší
pracovala jsem v Kostalu před 11 lety, od té doby se tam určitě hodně změnilo, ale já jsem ve společnosti Kostal byla spokojená. Záleží na tom, na jakého vedoucího narazíte. já jsem si s vedoucím nesedla a on mi to dával neustále na vědomí. Kostal jako společnost vřele doporučuji. Lidi na vedoucích pozicích tnkrát nic moc.
Did you find COSTAL CAPITAL GROUPE s.r.o. interesting?