Úžasní kolegové, o všem se dá mluvit otevřeně a na řešení se domluvíme.
Pravidelná školení
Pěkné prostředí
Možnost home-office
V jídelně skvěle vaří
Složitá organizační struktura skupiny ACO - je těžké se v ní vyznat a pochopit zájmy jednotlivých subjektů.
Response from employer:
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu 🙏
Velmi si vážíme toho, že oceňujete kolegy, otevřenou komunikaci, prostředí i další benefity, které ACO nabízí – včetně možnosti pracovat z domova a kvalitního stravování v jídelně. Jsme rádi, že to vnímáte jako přínos.
Zároveň si uvědomujeme, že organizační struktura skupiny ACO může být někdy složitá a není vždy jednoduché se v ní zorientovat. Právě proto chceme dál pracovat na větší transparentnosti, sdílení informací a lepším vysvětlování souvislostí, ať už v rámci školení, komunikace nebo každodenní spolupráce.
Nejvíce jsem spokojen s kolektivem na oddělení. Je to jeden z hlavních důvodů proč v ACO zůstávám.
Dále jsem spokojen s možností řešit svěřené úkoly po svém.
Podpora mimopracovních aktivit zaměstnanců - bohužel se nedaří nějak výrazně rozšiřovat okruh zájemců z řad zaměstnanců.
Firemní benefity - výhodný telefonní paušál, zvýhodněné nákupy energií apod..
Se zvětšující se velikostí firmy absolutně nezvládnuté budování kolektivu. Jednotlivá oddělení se místně i mentálně oddalují a výrazně klesá ochota ke spolupráci napříč firmou - tj. každý si primárně kope za sebe.
Chybějící společně sdílená a široce akceptovaná vize směřování firmy, jako výsledek práce nejvyššího managementu firmy, kterému chybí vlastnost budovat kolektiv a držet směr.
Silové prosazování změn, bez řádné počáteční analýzy a diskuze s dotčenými osobami. Pokud se již "diskuze" koná, tak se nejedná o diskusi, ale prosté oznámení skutečnosti bez jakékoliv akceptace námitek.
Každý se může znelíbit i třeba jen nevhodně zvoleným outfitem a je jedno co umí.
Neexistující systém kariérního a profesního růstu napříč firmou.
Response from employer:
Děkujeme za zpětnou vazbu! Tento komentář pochází z roku 2019, a od té doby jsme udělali mnoho kroků ke zlepšení týmové spolupráce a firemní kultury.
Co dnes děláme pro stmelení kolektivu?
✔ Pořádáme pravidelné akce pro zaměstnance, které posilují týmového ducha:
ACO Přibyslavský běh 🏃♂️
ACO Piknik 🍉 – neformální setkání v přátelské atmosféře
ACO turnaj ve stolním tenise 🏓
Fotbalový zápas v rámci Zaměstnanecké ligy ⚽
Charitativní akce ❤️ – společně pomáháme tam, kde je to potřeba
Vstupenky na kulturní akce 🎭 – podpora volnočasových aktivit zaměstnanců
Společné výlety pro ACO zlepšovatele 🚶♂️🏞️ – inspirativní setkání pro kolegy, kteří přispívají k inovacím a zlepšování procesů
📲 Digitální propojení zaměstnanců
Velkým krokem vpřed je interní aplikace we.aco, která nás informuje, propojuje a pomáhá sdílet důležité novinky. Díky ní jsme si blíž i napříč různými odděleními a lokalitami.
V ACO si vážíme všech zaměstnanců, kteří odvádějí skvělou práci, chtějí se rozvíjet a posouvat dál. Pro tyto kolegy jsou dveře ke kariérnímu postupu vždy otevřené.
✔ Podporujeme interní růst zaměstnanců, protože věříme, že nejlepší lídři a odborníci rostou přímo z našich řad.
✔ Kariérní rozvoj není jen o pozicích, ale i o získávání nových dovedností a kompetencí.
✔ Nabízíme rozvojová školení, talentový program, manažerskou akademii a školení pro mistry, aby si každý mohl vybudovat svou profesní cestu.
Dlouhodobá stabilita firmy.
Možnost seberealizace a růstu.
Spolupráce s kolegy - odborníky.
Dobré pracovní vztahy.
Stagnující výzkum a vývoj nových výrobků.
Malá součinnost jednotlivých oddělení firmy - "často netáhneme za jeden provaz".
Pracujeme stále více s čísly a grafy, méně se věnujeme komunikaci k lidem.
Vnímám odklon od vize "rodinné firmy".
Response from employer:
Děkujeme za upřímnou zpětnou vazbu. Rozumíme tomu, že s růstem firmy přichází nové výzvy, ale zároveň podnikáme konkrétní kroky, abychom je zvládli a udrželi silnou firemní kulturu.
🚀 Výzkum a vývoj – nestagnujeme, inovujeme!
✔ Investujeme do inovací a vývoje nových produktů – naše týmy neustále pracují na zdokonalení stávajícího portfolia i vývoji nových řešení.
✔ Posilujeme spolupráci mezi vývojovým oddělením a výrobou, abychom lépe reagovali na potřeby trhu.
✔ Zapojení zaměstnanců do ACO Zlepšovatelů umožňuje přicházet s vlastními nápady, které posouvají firmu vpřed.
🤝 Lepší součinnost mezi odděleními
✔ Zavádíme společné workshopy a pravidelná setkání mezi odděleními, abychom si lépe rozuměli a efektivně spolupracovali.
✔ Interní aplikace we.aco usnadňuje sdílení informací a propojuje kolegy napříč firmou.
✔ Posilujeme firemní kulturu založenou na otevřené komunikaci – vaše podněty jsou pro nás důležité!
📊 Data vs. lidé – hledáme rovnováhu
✔ Práce s daty, čísly a grafy nám pomáhá dělat lepší rozhodnutí, ale souhlasíme, že osobní komunikace je klíčová.
✔ Proto se zaměřujeme na pravidelné meetingy, osobní zpětnou vazbu a otevřený dialog mezi zaměstnanci a vedením.
🏡 Stále jsme rodinná firma – jen větší a modernější
✔ I přes růst firmy si zakládáme na přátelském pracovním prostředí.
✔ Pořádáme akce jako ACO Piknik, sportovní turnaje, ACO Přibyslavský běh, charitativní akce a další aktivity, které posilují týmového ducha.
✔ Hodnoty rodinné firmy jsou stále jádrem naší kultury, i když se přizpůsobujeme novým výzvám.
💡 Společně můžeme ACO posouvat dál – děkujeme za váš názor! Pokud máte další podněty, rádi si je poslechneme a budeme na nich pracovat.
Seriozní a stabilní zaměstnavatel
Slušné jednání
Možnost seberealizace
Zajímavá práce
Závodní stravování
Přiměřené finanční ohodnocení vykonávané práci v ČR
Možnost práce z domu v případě potřeby
Ve firmě více záleží na osobních vztazích s vedoucím, než na poctivě odvedené práci pro firmu!
Kamarádi vedoucího jsou zvýhodňováni před ostatními.
Kdo se angažuje více mimopracovně u šéfa je na tom v práci lépe. Ostatní se můžou přetrhnout, ale není jim to bohužel noc platné.....
Response from employer:
Chápeme, že pocit spravedlivého hodnocení a rovného přístupu je pro každého důležitý. V ACO se snažíme vytvářet prostředí, kde rozhodují schopnosti, výsledky a pracovní nasazení, nikoli osobní vztahy.
✅ Co děláme pro férovost v týmu?
✔ Transparentní systém hodnocení – jasně definované cíle a kritéria výkonu.
✔ Talentový program a rozvojová školení – možnost růstu pro všechny, kteří chtějí pracovat na svém rozvoji.
✔ Otevřená komunikace – vedení pravidelně sbírá zpětnou vazbu od zaměstnanců a pracuje na zlepšeních.
✔ Podpora týmové spolupráce – různé iniciativy, které propojují zaměstnance napříč odděleními a posilují týmového ducha.
Pokud někdo vnímá nespravedlnost nebo preferenční zacházení, budeme rádi, když se o tom otevřeně pobavíme. Naší vizí je férové a respektující prostředí, kde každý dostane příležitost uspět na základě svého přístupu a pracovních výsledků.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Stabilita, přístup a vize majitele.
ACO Přibyslav není firma, ale politická strana. Je řízena na základě emocí. Je rezistentní až nepřátelská vůči menšinovému názoru. Klíčem k úspěchu je servilita, nikoliv odbornost.
Response from employer:
Respektujeme různé názory a věříme, že otevřená diskuse pomáhá inovacím a zlepšování procesů. Naším cílem je férové a profesionální prostředí, kde má každý možnost růst na základě svých schopností.
Perfektní a fungující kolektiv.
Možnost home office.
Pružná pracovní doba.
Benefit - T-mobile.
Výborné obědy.
Nespokojenost s výší platu.
Zlepšení výběru benefitů - např. penzijní připojištění, Cafeteria - Sodexo, sick days
Response from employer:
Děkujeme za zpětnou vazbu a plusové body :)
Neustále pracujeme na aktualizaci benefitů, aby nabídka odpovídala potřebám všech věkových skupin a přinášela zajímavé výhody pro každého! 👨👩👧👦🎯
Věříme, že stávající nabídka benefitů je pro většinu zaměstnanců zajímavá:
✅
Příspěvek na dojíždění 🚗
Roční a měsíční prémie 💰
Příplatky za noční a víkendovou práci 🌙
Odměny za zlepšovací návrhy 🎯
✅ Smysluplná kariéra a rozvoj
Systematické vzdělávání a odborný rozvoj 📚
✅ Život v rovnováze
5 týdnů dovolené 🌴
Možnost zkrácené či flexibilní pracovní doby ⏳
Možnost práce z domova 🏡
Zaměstnanecký program pro levnější energie ⚡
Zvýhodněné volání pro zaměstnance i jejich rodinné příslušníky 📞
✅ Kvalitní stravování
Příspěvek na stravování 🍲
Vlastní jídelna s denní nabídkou 🏢
Možnost objednání večeří či jídel na víkendové směny 🍽
Kantýna a automaty pro menší občerstvení ☕
✅ Zdraví, sport a rekreace
Vitamínové balíčky 🍏
Ochranné nápoje 🥤
Možnost využití rekreační chaty v Orlických horách 🏕
Sportovní hala v Přibyslavi 🏋️♂️
Sportovní a kulturní akce pro zaměstnance a jejich rodiny 🎭⚽
Rodinné dny a vánoční oslavy 🎄
✅ eBenefit karta 🎟️
V ACO můžete zazářit i Vy!
HygieneFirst
Interní komunikace