Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Tady není k ocenění snad nic. Možná jen zvýhodněná výroba pro zaměstnance.
Nejprve celková reorganizace vedení a snížení počtu pracovníků v kancelářích. Pět lidí v kanceláři na jednoho dělníka je trochu moc. Dále vedení společnosti nestojí ani za zlomek toho co berou za plat. Bojí se pustit korunu do lidí ale do zbytečných strojů a nesčetného stěhování dílen se vrážejí desítky milionů a naprosto zbytečně jen proto aby mohli všem ukázat že mají na zbytečné automatické stroje které nadělají více zmetků než výroby.. A konečně nikdo z vedení si neváží dobrých pracovníků, kteří umějí na téměř cokoliv a téměř kdekoli , na příklad ohnout nebo vyřezat, místo toho aby se snažili je tu udržet třeba zvýšením platu a podobně, tak se jim ještě vysmívají že nic lepšího nemůžou sehnat. Celkově jsem s touto firmou velice nespokojen a s tímto jejich přístupem k výrobě když se 50% vyrobených dílů nechává sešrotovat, nedávám dlouhou dobu do zániku. Ne s tímto vedením a přístupem.
Skvělý kolektiv.
Rodinné prostředí.
Spousta benefitů.
Možnost profesního růstu.
Stabilita firmy, velký záběr, různé typy výrob a výrobků.
Firma, co něco vyrábí. Neobchoduje se vzdušnými zámky.
Spolupráce se spoustou šikovných lidí, jak ve výrobě, tak v kancelářích.
Příjemný kolektiv, neformální a pěkné pracovní prostředí, benefity
někdy vedení nevidí nebo nechce vidět problémy v operativě...nyní konkrétně zavedené nové systémy na teamcentr a SAP, které rozhodně k zefektivnění a zrychlení práce nepřispěli
V ACO můžete zazářit i Vy!
HygieneFirst
Interní komunikace