Oceňuji otevřenost a možnost říci svůj názor, ať už je jakýkoliv. Zároveň mě fascinuje různorodost lidí, kteří u nás pracují. Jsem ráda, že se potkám s lidmi, které bych jinak neměla šanci potkat.
Přeci jenom jsme už velká organizace a to klade nároky na administrativu, která mě úplně nebaví.
Complex tasks
V sociální práci je náročné udržet si vlastní hranice. Zároveň je to práce s lidmi, která je vždy náročná.
Varied work
Člově v tísni se angažuje v řadě různých oblastí, často kombinujeme různé úvazky dohromady.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Metodické vedení. Spolupráce mezi kolegy. Poslání organizace.
Platové ohodnocení.
Flexible working hours
Vyhoví ohledně možnosti flexibilní pracovní doby. Je možnost práci kombinovat i s Home Office.
Informal work atmosphere
Ve firmě si nikdo na nic nehraje. To znamená, že můžete pracovat v bezpečném prostředí, kde se nehledí na styl oblékání, pohlaví, sex. orientaci, etnicitu, vyznání atd.
Neformální pracovní prostředí.
Možnost přímé komunikace.
Růst organizace podle mého vede k odcizení se zaměstnancům. Lidé zde odvádí hodně práce a to i přesčas, která není lidsky ani finančně ohodnocena. Spoléhá se na to, že všichni pracují srdcem pro dobrou věc, ale absolutně se nehledí na duševní zdraví a well-being lidí.
Pristupy a strategie humanitarni a rozvojove cinnosti se dnes vedou jako evidence-based, takze se neustale provadeji pruzkumy a vyzkumy a vyhodnocuji se data. Cilem je prinest lepsi navrh jednotlivych programu a strategii, a druhotne jsou pak data analyzovana pro meta-evaluace pri hledani obecneji platnych principu. Clovek v Tisni vede vlastni vzdelavaci platformu a vytvari a aktualizuje kratke skolici kurzy pro novy i stavajici personal. Krom ucasti v kurzech se zamestnanci take mohou podilet na jejich spoluvytvareni.
Práce v Člověku v tísni vám dá možnost realizovat se a uzpůsobit si pracovní dobu podle vašich preferencí. Pokud potřebujete jít k lékaří, raději pracujete ve večerních hodinách, ale déle si pospíte, vše se dá domluvit a nebyl s tím nikdy problém. Je potřeba ale dodržovat své pracovní povinnosti.
Work in an international environment
Na chodbách i v týmech se potkáváte s lidmi ze všech možných koutů světa a vašimi kolegy můžou být obyvatele zapadlé vesnice v DR Kongo nebo v Kambodži. Učíte se od sebe navzájem a budujete si respekt k lidem s odlišným kulturním i společenským prostředím.