Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Moje práce má smysl. Mám skvělé kolegy, od kterých se mohu učit, zároveň jsou často mými přáteli. Mohu tady kariérně růst a vzdělávat se.
Když s něčím nejsem spokojená, mohu přijít a bavit se o tom. Hledáme pak cesty k tomu, abychom si rozuměli v našich očekáváních a možnostech a hledali vhodnou cestu, jak situaci vyřešit.
Oceňuji velmi přátelskou atmosféru, skvělé kolegy, možnost učit se nové věci a především hodnoty, na kterých organizace stojí a cíl, který má.
Opportunity to use foreign languages
Řada pozic v Člověku v tísni se věnuje aktivitám v zahraničí, cizí jazyky jsou pak na těchto pozicích nutné a jejich rozvoj je zajištěn každodenním využíváním.
Security and stability
Člověk v tísni je dlouhodobě koherentní ve svých hodnotách a cílech, k zaměstnancům se chová s respektem a nabízí možnost dlouhodobé práce.
oceňuji prostředí, kde lidé vědí, proč tuto práci dělají, dělají ji srdcem a dělají ji dobře. Skvělý kolektiv, smysl práce, jsou dvě hodnoty díky kterým pracuji pro Člověka v tísni přes 10 let.
Chybí mi lepší finanční ohodnocení, je ale vyvážené možností dobře skloubit svou práci s osobním a rodinným životem.