Výše příjmů se propadá hluboce pod úroveň 'kolegů' směrem na západ, vzhledem k náročnosti a zodpovědnosti profese kterou vykonáváme zcela stejně jako na jiných EASA letištích a podobných hangárech po Evropě.
Platový nárůst všech mechaniků a licencovaných techniků minimálně o 50% by dodalo důstojnost a řádné ohodnocení za vykonanou práci. Letečtí mechanici by si neměli půjčovat peníze měsíc co měsíc od svých přátel a rodiny těsně před výplatou. Práce v letectví je práce v mezinárodním prostředí, vyžaduje znalost jazyků, především angličtiny, ovšem platové ohodnocení se 'výhodně' odvíjí od tabulek statní správy, což je zastaralé.
Konstruktivní přístup k řešení problémů, při chybě se řeší primárně náprava a změna postupu do budoucna, ne potrestání.
Přátelská atmosféra, kdy se spolupracuje s cílem najít řešení, ne označovat viníka neúspěchu.
Prostoj pro osobní rozvoj (inspirace do profesního i soukromého života), školení.
V administrativě flexibilita pracovní doby, možnost práce z Home Office např. při nachlazení.
Výplata pravidelně a včas; 5 týdnů dovolené; příspěvek na penzijní pojištění; kantýna s velkým výběrem za dotované ceny; v administrativě práce 37,5 hodin týdně místo 40; příspěvek na pluxee kartu; kurzy angličtiny.
Letiště Praha/CSAT pořádá sportovní nebo společenské akce pro zaměstnance nebo např. den zdraví.
Work in an international environment
Zákazníci CSAT jsou většinou aerolinky z Evropy nebo leasingové společnosti. Zástupci zákazníků jsou na hangáru přítomni a komunikují se zaměstnanci CSAT.
Vrátit zpátky důvěru mezi vedení a techniky. Dokázat pravdivě popsat budoucnost. Férove jednaní je na je pod bodem mrazu.
Freedom and independence
Já si nemyslím,že je vhodná volnost a samostatnost. Je to firma kde panuje manažerská byrokracie rádoby schopných manažerů, který si neváží mechaniků ani jejich zkušeností. Já osobně po zkušenostech tuto firmu nedoporučuji