Nejen z technického pohledu, nýbrž i obchodního se jedná o velmi zajímavý obor, který přitahuje velké množství zapálených lidi a CSAT a není výjimkou. U CSAT jsou zároveň kladeny vysoké požadavky na profesionalitu a odbornost, své místo si zde ovšem najdou energičtí junioři s chutí do práce. Současné vedení jedná transparentně a fér. Prokazatelně vede společnost k lepším výkonům a stabilitě.
Interiéry administrativní budovy by mohly být modernější, resp. moderně zrekonstruován, ale i toto téma se již řeší.
Work in an international environment
Letecká údržba je globální business. CSAT opravuje letadla pro aerolinky a leasingové společnosti z celého světa. Jedná se tedy o velmi multikulturní prostředí.
Order and rules
Jedná se o leteckou údržbu, ta má jasně daná pravidla, která se musí striktně dodržovat, aby byla zachována bezpečnost leteckého provozu.
V poslednich letech se pozitivne zmenil pristup firmy k lidem, aby si jich vice vazila a mela lidsky pristup.
Dosahujeme lepsich financnich vysledku a odrazilo se to i ve mzdach.
Firma se neustale vyviji a roste, ma pestrou paletu cinnosti.
Vazim si opravdovych odborniku na technickych pozicich, kteri maji svoji praci radi a od kterych je moznost se ucit.
Mame pozitivni ohlasy od nasich zakazniku a nastoupivsich kolegu.
Vzdy je co zlepsovat a jsou cinnosti, ktere me nenaplnuji. To je asi normalni. Pokud se na to podivam z dalky, tak pozitiva spolehlive prevladaji. Vazim si take toho, ze vedeni je otevrene navrhum na systemova zlepseni ze strany radoveho personalu.
Jobs for people with no work experience
Pro pozice leteckych mechaniku a klempiru hledame lidi pracovite a vyucene. Neni nezbytne nutna predchozi pracovni zkusennost, protoze mame zaveden interni system vzdelavani a ziskani prislusnych kvalifikaci, coz je prilezitost pro absolventy.
Nicmene zkuseni letecti mechanici jsou vitani jeste vice.
Ano, ne všechno se v minulosti povedlo. O to větší radost mám z toho, že jsme našli tu správnou cestu.
Spolehlivý kolektiv, možnost říct svůj názor, diskuze je samozřejmostí
Investování do budoucnosti, sledování moderních trendů a hledání jejich využití v údržbě letadel.
Jsem hrdý, že můžu nosit klíčenku a tričko s názvem Czech Airlines Technics.
Tato společnost mi umožnila růst a být tím, kým jsem, na oplátku se pro ni roztrhnu do posledního dechu.
Život samotný není dokonalý, to stejné platí i o Czech Airlines Technics. Popravdě, já bych to ani nechtěl, aby tato firma byla dokonalá. Nedokonalost a občasné dělání chyb je přirozené a za mě v pořádku. Protože i to tuto společnost posouvá nahoru.
Order and rules
Protože si firma zakládá na spravedlivém přístupu a férovosti ke všem. Je ochotná a hledá cestu pro prověření všech podnětů, které obdrží a vždy má čisté svědomí ze svého rozhodnutí.
profesionalita zaměstnanců
společný tah na branku
vysoká kvalita poskytovaných služeb
spokojení renomovaní zákazníci
vysoké firemní renomé po celém světě