Na své práci ve VLM si cením především podílu osobní svobody. Naučila jsem se pracovat na vlastní zodpovědnost s tím, že mi nikdo neustále nestojí za zády. Cením si také možnosti zapojení se do velkých projektů i na juniornějších pozicích a perfektního managementu, který si nehraje na nadlidi a když je potřeba, tak přiloží ruku k dílu jako všichni ostatní.
Přála bych si, aby nám i po konci epidemie zůstal nárok na více home officů týdně
Úzká nabídka pracovních benefitů, pro mladého zaměstnance spíše nevyužitelné.
Pracuje se i o víkendech.
Dlouhodobě stejný plat, ačkoli se slibuje přidání. Slib trvá přes 2 roky.
Vánoční prémie jsou v podobě produktů, které poskytla firma jako bonus k inzerci u zaměstnavatele, anebo slevových poukázek, které jsou mnohdy prošlé.
Na mé pozici si mohu dovolit plánovat si svůj čas z větší části sama. To je skvělé, protože člověk nemusí obtěžovat kolegy dovolenou pokaždé, když si musí něco zařídit. Kdo jednou zažil flexibilní pracovní dobu, dá mi jistě zapravdu.
Nejsem spokojená s platem, který je v naší firmě poměrně nízký - a vyhlídky na zlepšení nejsou růžové. Spousta kolegů už kvůli nízkému platu odešla. Paradoxem je, že nováčci dostanou plat, který požadovali bývalí kolegové... Z toho vyplývá i můj dojem, že 1. si firma neváží zaměstnanců, kteří zde pracují deset dvacet let a víc 2. pokulhává zde management. Problém v managementu je ale podle mého názoru obecně slabou stránkou řady firem, které vlastní Penta.
velmi dobrý kolektiv (záleží samozřejmě na vašem oddělení)
zajímavá práce
dobré pracovní prostředí, i když open space nebude vyhovovat každému, hned u metra
spíše nízká mzda
směšné firemní benefity (drahá multisportka, zvláštní "benefitní program" zaměřený na návštěvnost intranetu, kde na většinu odměn musíte utratit spoustu peněz nebo čekat měsíce a roky, kdy na odměnu nasbíráte), externí zaměstnanci nemají pravděpodobně nárok skoro na nic
zaměstnanci napříč odděleními jsou většinou zavaleni prací, za kterou se necítí dostatečně oceněni
jedna ruka neví, co dělá levá, šetří se na zaměstnancích a přitom obrovské peníze tečou v nesmyslně nastavených projektech
S prací kolegy IT, když jsem potřebovala, téměř hned poradil a pomohl.
Se sliby, na uvítacím dni v Pze jsem měla pocit, že dle vedení není lepší firma, a že jsou otevřeni všemu a všem...opak byl pravdou. Jednalo se s námi jen podle čísel a podle toho kolik jsem prodali novin. Stále se měnil ceník, nabídky dárků..."tlačilo" se na zákazníka, polovina pracovní doby spočívala v callingu odhlašujícím předplatitelům a jejich přemlouvání, aby zůstali...smutné!!!