Cafeteria system
Home office
příspěvky na PP a ŽP
pružná pracovní doba
Strava sice dotovaná, ale jídelnu nenavštěvuji, nechutná mi.
Dříve byla možnost napracovat hodiny a vybírat NV, převádělo se do dalších měsíců, nyní už ne.
Velmi dobré benefity.
Na region velmi dobré finanční hodnocení.
Stabilní firma s působností po celém světě.
Zajímavý produkt.
Velmi dobré rozložení práce, možnost žít osobní život.
Problémy velkého korporátu - na každou práci někdo, klidně by stejnou práci zvládlo i méně lidí, dlouhé rozhodovací procesy, občas nevíte, na koho se obrátit.
Peníze vždy a včas, benefity, obědy za 22 Kč, vcelku dobrý kolektiv.
Letos v roce 2020, měla firma obrat 7 miliard, o 1 miliardu více než v loni. A oni nám zvedli platy o 3 Kč - 11 centů na hodinu.
Opravdu motivační !!! Celý 13. plat dostal v plné výši jen ten , kdo byl max. 2 dny nemocný. Spousta lidí dostane jen polovinu deklarované částky. Pak se nedivte, že máte nedostatek kvalitních lidí. A až zase budete chtít pracovat přes čas, v sobotu, v neděli a o svátcích, určitě bude fronta dobrovolníků. Nevím na co máme odbory. Tohle je opravdu výsměch všem poctivým pracovníkům. Aspoň je vidět, jak si Němci váží kvalitní české práce, která jim vydělává miliardy.
Jobs for people aged 50+
V současné době má firma mnoho zakázek a přibírá pracovníky, prakticky všech profesí. Věkový průměr ve firmě je kolem 5O let. Tady opravdu věk není rozhodující.
Jobs for people with no work experience
Zaškolení pro práci ve výrobě, není složité, ale předpokladem je zručnost, šikovnost a smysl pro odvedení maximálně kvalitní práce. Ne všichni musejí umět všechno, ale je potřeba se naučit alespoň základní práce na montáži a pak, v rámci možností a šikovnosti, se naučit složitější věci. Takže není potřeba se bát, že jsem nic podobného nedělal. Při troše dobré vůle se dá naučit skoro všechno.
Věk vůbec nehraje roli, tady se opravdu hodnotí výsledky.