Žije svoje hodnoty. Firma pro každého. Flexibilní pracovní doba a úvazky. Výjimečné benefity pro otce a maminky. Otevřená a častá komunikace managementu. A spousta dalšího..
Vodafone je firma, která si fakt dává záležet na svých lidech. Ještě jsem nezažila zaměstnavatele, který by byl takto flexibilní a otevřený a dával takové možnosti rozvoje. Mám smlouvu na dobu určitou, přesto do mé budoucnosti Vodafone neváhá investovat. Můj tým a manažer jsou naprosto v pohodě, je s nimi skvělá komunikace a nebojím se před nimi být sama sebou. Spolupráce s dalšími týmy v rámci projektů také jde jak po másle.
Co se benefitů a celkově employee experience týče, Vodafone opravdu umí svoje lidi podpořit, ať už je jejich prioritou cokoliv. Volno navíc pro rodiče, slušný bodový budget na benefity, práce z domova nejen nyní během covidu, ale i do budoucna zabudovaná do jejich strategie.
Občas pokulhává spolupráce s tými mimo ČR, ale po prvnotním nastavení se toto většinou zlepší.
How would I fit in at Vodafone Czech Republic a.s.?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Vesměs kvalitní kolegové
Neformální prostředí
Péče o své lidi
Pěkné prostory pro práci
Technologicky se snaží držet krok
Sílící napojení na groupu
Opportunities for career advancement
Firma celkem dbá na své zaměstnance, pravidelně se vyplňují průzkumy spokojenosti s firmou, stylem práce apod. Zároveň jsou pravidelná 1:1 sezení s manažerem, kde je prostor bavit se o budoucnosti a posunu. Nejsou tak ani vzácné případy přechodu lidí z prodejen na centrálu, kde je jejich zkušenost ceněna a mají šanci změnit, co jim v předchozí práci vadilo a překáželo :)..
Jobs for people with no work experience
Pro studenty či absolventy má Vodafone Discover program, kde je podstatné více méně jen to, zda se člověk chce učit a má nějaký drive a oni Vám tu šanci dají. V rámci programu jsou možné i rotace po více oddělení, což je fajn, když člověk přesně neví a nebo se rozhoduje mezi 2 oblastmi. Zároveň jako entry level se dá brát i juniorní pozice v rámci prodejen.
firemní kultura
férový přístup
možnost se rozvíjet
flexibilita
s dlouhými procesy :-(
Freedom and independence
Prostor se rozvijet a prinaset vlastni napady. A mit moznost je dotahnout do konce.
Varied work
Mate kolem sebe inspirativni lidi, kteri vas rozvijeji a posouvaji dal a davaji prostor. Flexibilita prace odkudkoli. Pratelska atmosfera plna duvery a tolerance. Mezinarodni prostredi.
Je fajn, že na mé pozici jsme v době poCovidové zůstali u hybridní práce (2-3 dny pracujeme z domova a 2-3 dny jsme v terénu/kancelářích). Myslím si, že je to správná cesta. Benefity jsou zajímavé(Od služebního telefonu, přes benefitní body až po dny pro neziskovku), určitě jsou firmy kde je mají pestřejší, ale přijde mi to od Vodafone jako dostatečné.
Je to velká firma a tím pádem je zde hodně oddělení a při takovém množství mohou mít v určitou chvíli rozdílné zájmy a tím pádem je spolupráce horší. Zároveň při velikosti společnosti se změny provádějí až za dlouhý čas...
A to mě osobně vadí...