*oceňuji samostatnost plánování pracovních aktivit, každý den je vždy jiný, jsem ráda, že není nastaven nesmyslný model, který většinou nevyhovuje nikomu
*práci si organizuji sama a pokud potřebuji poradit, tak mně pomůžou kolegové (nadřízený)
*je tady fajn administrativa = tabulky, které mají smysl a hlavně přínos pro mou práci
* jsem ráda, že už nemusíme reportovat nadřízenému-dablovat čísla za uplynulý týden, protože dané výsledky vidíme každý den všichni a velmi přehledně v ranním reportingu= byla to úplně zbytečná práce
* ranní reporting je super tabulka s přehledem naši práce
* výše platu dle smlouvy je na tuto dobu dost směšná, pokud se nám nepodaří splnit měsíční cíl, tak na výplatu dostaneme almužnu....je to plat z kterého se nedá uživit rodina
* nastavený cíl se velké většině kolegů nepodaří každý měsíc splnit
* to je jediná věc s kterou nejsem spokojená
Spolupráce s kolegy z oddělení, ale i s těmi se kterými spolupracuji z jiných oddělení je perfektní.
Bývalý nadřízený byl výjimečný, ale bohužel už v OD nepracuje
Procesy a systémy, plno věcí je stále závisle na Excel tabulkách. Společnost se moc neposouvá dopředu.