Atmosféra ve firmě
Lidský přístup nadřízeného i celého managementu
Stabilita společnosti
Postavení společnosti na trhu
Meaningful work
V práci se vždy bavíme hlavně o zaměstnancích - co je pro ně dobré, aby se u nás cítili dobře a zároveň aby společnost prosperovala. Nedělají se zde tabulky pro tabulky a reporty pro reporty.
Jobs fit for working parents
Dle pozice je možné flexibilně rozvrhnout pracovní dobu, firma umožňuje práci na zkrácený úvazek, je "childern friendly" - není problém si děti v případě potřeby vzít s sebou do práce, společnost pořádá hodně akcí pro rodiny zaměstnanců, případně přímo pro děti zaměstnanců.
Je tu skvělý kolektiv lidí. Když přijdete do práce, lidé okolo vás se usmívají, prohodíte pár slov a je to velmi milé a po ránu tak pozitivní. Člověk se sem opravdu těší.
Možná by to chtělo novou židli :-), tak ji jdu objednat. Šéf mi jí schválí. Je to totiž fajn člověk.
Je zde skvělý kolektiv velmi zkušených lidí, které mají zájem o druhé. Nikdo si zde na nic nehraje, panuje zde otevřenost a vstřícnost, včetně managementu. Možná to co píšu zní sladce, ale je tomu opravdu tak. Držím se toho, jaké si to uděláš, takové to máš a to platí i zde, pokud chci něco jinak, měnit, tak to říkám nahlas a bez obav.