Tohle je asi to nejdůležitější. Kolektiv je tady prostě super. Lidé jsou přátelští, ochotní a vždy připravení si pomoct. Vládne tu otevřená a pozitivní atmosféra. Nebojíte se zeptat, když něco nevíte, a každý je ochoten věnovat svůj čas, aby vám to vysvětlil. Mnoho problémů se řeší společně a podporuje se tu spolupráce, což vede k lepším výsledkům
V ATLAS software pracuji zatím měsíc a půl, oceňuji důkladné zaškolení a pomoc s čímkoliv jsem potřebovala. Ve firmě je skvělý kolektiv do kterého jsem bez problému zapadla a s náplní práce jsem také spokojená.
Férové a lidské jednání vedení
Vše na čem jsme se domluvili bylo vždy dodrženo
Pružná pracovní doba a možnost i HO
Přátelský kolektiv - všichni kolegové velmi nápomocní
Okolnosti ukončení práce, poslední den zkušební doby byla ukončena práce ze strany zaměstnavatele s tím, že jsme se měli ještě telefonicky spojit a probrat případnou vzdálenou spolupráci. Zaměstnavatel nezavolal, ani nenapsal nic ve smyslu děkujeme nashledanou ať se Vám jinde daří.
Vše se ve firmě řeší s přihlédnutím k selskému rozumu, když to smysl nedává, nikdo to po mě nechce, když to smysl dává, je to po mě vyžadováno, ale vím proč to dělám a že to má užitek a tak by to mělo být. Vážím si vstřícnosti vedení a ohleduplnosti k nováčkům.
Na oddělení Centra sdílených služeb naprostý chaos. Neustále nesmyslné změny. Žádná stabilita, ani efektivita. Nelze se spolehnout na vedení, nekompetentní. Mzda nejistá. Mnoho slibů, které se nedodržují. Se zaměstnanci se jedná nelidsky. Bez jakékoliv úcty k člověku, žádná slušnost. Promítání osobních věcí a vztahů do pracovních. Zcela neprofesionální chování. Vzdělávání a růst zaměstnanců žádný. Na ostatních odděleních se zaměstnanci možná mají lépe, ale na call centru naprostá katastrofa.