Explore the company as seen by
All employees (214)
All departments/fields (214)
Employee Comments
Generali Česká pojišťovna nabízí stabilitu a zázemí velké mezinárodní společnosti. Jenom v České republice se staráme o 2,9 milionů klientů a pečujeme o 6,6 milionu pojistných smluv. Jsme moderní a dynamickou firmou, které záleží na tom, aby se u nás každý cítil dobře. Podporujeme kolegy a kolegyně na mateřské a rodičovské dovolené, stejně jako LGBTQI+, OZP, diverzitní týmy, mezigenerační spolupráci. Jsme flexibilní, proto podporujeme hybridní způsoby práce, včetně práce z domova.
Podporujeme diverzitu týmů a vytváříme bezpečné a podporující prostředí pro všechny. Dáváme příležitosti ženám, které mají chuť zahájit novou kariéru v našem IT týmu. Podporujeme LGBTQI+ zaměstnanectvo a také rodiče na i po rodičovské dovolené.
Jsme součástí globální iniciativy The Human Safety Net. THSN řeší základní problémy komunit, ve kterých žijeme a pracujeme. Jejich cílem je umožnit znevýhodněným skupinám lidí zlepšit jejich životy i životy jejich rodin a komunit.
Nejsme "jen" pojišťováci. Příležitosti máme v různorodých týmech: marketing, PR, komunikace a HR; likvidace, call centrum, správa pojištění; finance, analýzy, pojistná matematika; produktový management, risk management; IT - vývoj, správa.