V rámci ministerstva je možné najít velké množství různých pozic s různou náplní práce. Ta má je velmi zajímavá.
- MF nedělá příliš mnoho pro skloubení rodinného a pracovního života - nelze např. kombinovat práci z kanceláře a práci z domova v jednom dni.
- Nekonečné množství administrativy, zdlouhavé procesy, neochota vyjít zaměstnancům vstříc.
Naučila jsem se něco nového
raději neuvádím
No overtime
Všeobecně ve státní správě je buď pevná pracovní doba, která se dodržuje a nejsou přesčasy a nebo klouzavá, kdy musíte být například od 9:00 do 14:00 na pracovišti a před nebo po této době je jen čistě na vás, jak si 40 hodin týdně ¨rozvrhnete..
Zajímavá práce,která není rutinní. Možnost rozložení pracovních úkolů dle časových možností díky flexibilní pracovní době. Většinu kolegů práce baví a dobře se s nimi spolupracuje. Bohužel některé pracovní výstupy podléhají rozhodnutím odvyvíjejícím se od délky volebního období.
Větší spolupráce s vysokými školami a navázání užší spolupráce s kolegy v zahraničí.
Tým mladých lidí, nadstandarndní finanční ohodnocení, stabilní zaměstnání, FKSP, práce v centru Prahy.
Chod ministerstva má mezery ve flexibilitě, a to nejen procesní ve smyslu zdlouhavých procedur, ale i v zohledňování trendů - např. home office, stravenky nebo příspěvek na dopravu.
There are 4 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?