S tim jak firma roste se vytrácí unikátní rodinna atmosféra. Je to pochopitelné, ale skoda.
I dnes je vsak Pricefx firma, která o své lidi pečuje a snaží se, aby byli spokojeni.
100% HO is not an issue, nice people and environment. For those who come to office often there is plenty of refreshment available, sometimes free food. A lot of company events you can join. Even CSR you can contribute in your work time and make something good.
Compensations and benefits are great.
100% HO není problém, příjemní lidé a prostředí. Pro ty, kdo docházejí častěji do kanceláře, je tam spousta osvežení, ovoce a někdy i jídlo zdarma. Spousta firemních akcí, do kterých se můžete zapojit. Dokonce CSR do kterého se můžete zapojit ve svém pracovním čase a udělat nějaké dobro.
Kompenzace a benefity jsou skvělé.
Atmosféra firmy je velice dobrá a přátelská i přes nelehké COVIDové období. Ocenuji komunikaci od nejvyššího managementu, protože týdně máme mix úspěchů, ale i sdílení rizik.
Opportunity to use foreign languages
Predeším angličtina je primarním jazykem firmy, to znamená, že veškeré větší schůzky jsou v angličtině a stejně tak i veškerá komunikace od vedení společnosti.
Některé týmy mají cizince, takže komunikace i v týmu je v angličtině. Navíc, firma má pobočky po celém světě, takže kontakt se zahraničím je nutný.
Ostatní jazyk lze využít, ale záleží na oddělení a ochotě pracovníka řešit věci v jiném než anglicky, který je základ.
Informal work atmosphere
Firma se snaží udržet lidský přístup a respektovat požadavky jednotlivců pokud to nenarušuje nebo zbytečně nekomplikuje pracovní náplň.
Například, pokud se člověku nelíbí výběr kávy je schopen se dompluvit, přesvědčit okolní pracovníky a vyžádat si změnu dodavatele nebo obohacení nabídky ve spolupráci s perzonálním oddělením.
What I like the most is the atmosphere - warm and friendly. Colleagues are very helpful and the employer behaves fairly. There is an effort to improve in the field of learning and development since it is something that personnel values.
Absolutně flexibilní pracovní doba a homeoffice mi pomáhá s work life balance. Díky tomu ale práce vyžaduje hodně osobní zodpovědnosti.
Firma se neustále snaží vymýšlet zpestření ve formě bonusů, team buildingových akcí i přátelských setkáních. Nejvíce se mi líbí, že náš CEO je mezi zaměstnanci vidět a kdykoliv za ním kdokoliv může přijít.
S rostoucím počtem zaměstnanců firma dostává strukturu i na místech, kde by si podle mě měla zachovávat svou dosavadní flexibilitu.
Opportunities for career advancement
Kariérní postup je zde rychlý a celkem jednoduchý. Firma nebrání ani změně směrování.
pracovni prostredi, volnost, moznost svobodneho rozvrzeni casu(pracovni doby), skveli lide se znalostmi i dobrou naladou, neformalnost, prostor pro uceni se novym vecem (a ze jich je), a dalsi.
organizovanost (jak komunikacne, tak pracovne), vetsi automatizace a mene manualnich ukonu, ktere zabiraji hodne casu, moznost rozsireni skaly benefitu, moznost networkingovych/zajmovych skupin/doplnkova skoleni pro sdileni informaci a zkusenosti.