Osobnostní rozvoj, podpora ve vzdělávání a podnikatelské nastavení. Učení dovedností v praxi, vedení, umění komunikace, neustálý progres příjmu podle skutečných výsledků. Benefitem je pro mě svoboda, pracovní doba podle mě - flexibilita.
Jsem specialistka v Partners marketu, pracovní dobu tady mám pevně danou. Vždycky se mi líbilo pracovat s lidmi, tady mám možnost se s nimi potkat i dát dobrou potřebnou radu. S finančním ohodnocením jsem tu spokojená.
Pracuji jako specialista péče o stávající klienty. Velké plus je, že se pracujete pouze s klienty této společnosti. Je důležitá znalost práce na počítači, chuť pomáhat našim klientům s jejich přáními a dotazy a hlavně chuť naučit se něco nového. Pro mě osobně je důležité, že se nejedná o práci ve stresujícím prostředí.
Fér přístup, jednotné ohodnocení mužů a žen, neustálý rozvoj a vzdělání, růst příjmu, svoboda a flexibilita, podpora centrály a vedení. Transparentnost v poskytování informací
V začátcích si každý projde daným školením, které mu ukáže obzory aby mohl sám sebe dál rozvíjet. Na lepší pozici je možné se vypracovat vlastní pílí, vytrvalostí a neustálým vzděláváním. Podnikám v přátelském kolektivu.
Někdy je důležité mít větší trpělivost ve spolupráci s klienty.
Dostal jsem příležitost vybudovat si vlastní poradenskou a bankovní pobočku v mém rodném městě. V oblasti finančního poradenství se pohybuji již několik let a tohle pro mě byla něco jako zkouška kterou bud zvládnu nebo selžu. Sebedůvěra v podnikání je velmi důležitá a pokud o té své pochybujete není to job pro vás. Jsem rád, že ve své franšíze mám opravdu kolektiv profesionálu, kteří klientům nabízí to nejvhodnější. Kdyby to šlo, tak bych se touhle cestou vydal už dřív, ale na nic není nikdy pozdě.
Spolupracuji se super lidmi, kteří mají své cíle. V této společnosti jsou pravidla, která jsou důležitá dodržovat. Tím se člověk učí a dostane se tak vysoko jak jen jeho síly stačí.