Comment pinned by company
Jsem ve firmě přes 3 roky a na začátku jsem neuměla vůbec nic - naučili mě vše od základů a trpělivě, překvapilo mě, jak moc propracovaný systém jsem dostala k dispozici.
Nejvíce oceňuji individuální přístup, pro mě lidi kolem tvoří Benefit a to jak nadřízený, který mi byl vždy nápomocný, tak i super mladý kolektiv kolegů.
S finančním ohodnocením jsem více než spokojená, systém je nastavený férově.
Moje nejoblíbenější benefity jsou dovolené v zahraničí zdarma a štědré příspěvky na všechno možné, třeba i na vlastní elektroniku.
Práce mě baví a občas si ani neuvědomím že pracuju, takže mám někdy problém vypnout a udržet si "work-life" balanc. Ale to samozřejmě není vina firmy. :) Nic jiného negativního mě nenapadá.
Práce mi umožňuje být pánem svého času, nicméně pořád platí pravidlo, čím více práce, tím větší výplata. Líbí se mi přátelská atmosféra, o kterou se stará jak vedení firmy, tak jednotliví kolegové. Vše se jedná férově a upřímně.
Není to nic vůči firmě ani nespokojenosti, spíše je to všeobecně, že ta práce není vždy jednoduchá a někdy, i když je možnost časové flexibility, tak je časově náročná.
Celá firma je velmi přátelská a vstřícná, rádi se vším pomohou a poradí jak v pracovním tak i osobním životě. Dále je tu spousta benefitů jako jsou různé akce a večírky které firma pořádá a důležité jsou i porady a teambuildingové akce pomohou vám v růstu ve firmě zjistíte nové pohledy na to co a jak děláte.
Perfektní podpora ze strany vedoucího.
Neustálý přísun nových klientů.
Luxusní zázemí firmy a firemních akcí.
Skvělý tým kolegů.
Vysoké ohodnocení.
Opportunities for career advancement
Karierní plán je nastaven tak, že každý cca půl rok jste povýšen o jednu pozici. Jinými slovy si můžete během 2-3 let vydělat o 50% více za stejně odvedenou práci jako na začátku. Firma podporuje i kolegy, kteří mají ambice postupovat výše na manažerské pozice. Nabízí i manažerské vzdělávání s možností zakončení s titulem MBA.
Podpora, zázemí, porozumění a kolektiv. Super zážitky, jak už z firemních akcí, dovolených nebo i jen ze školení. Začátek může být náročnější, ale s podporou firmy a vedoucích nic není nemožné.