Práce mi umožňuje být pánem svého času, nicméně pořád platí pravidlo, čím více práce, tím větší výplata. Líbí se mi přátelská atmosféra, o kterou se stará jak vedení firmy, tak jednotliví kolegové. Vše se jedná férově a upřímně.
Není to nic vůči firmě ani nespokojenosti, spíše je to všeobecně, že ta práce není vždy jednoduchá a někdy, i když je možnost časové flexibility, tak je časově náročná.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Comment pinned by company
Celá firma je velmi přátelská a vstřícná, rádi se vším pomohou a poradí jak v pracovním tak i osobním životě. Dále je tu spousta benefitů jako jsou různé akce a večírky které firma pořádá a důležité jsou i porady a teambuildingové akce pomohou vám v růstu ve firmě zjistíte nové pohledy na to co a jak děláte.
Perfektní podpora ze strany vedoucího.
Neustálý přísun nových klientů.
Luxusní zázemí firmy a firemních akcí.
Skvělý tým kolegů.
Vysoké ohodnocení.
Opportunities for career advancement
Karierní plán je nastaven tak, že každý cca půl rok jste povýšen o jednu pozici. Jinými slovy si můžete během 2-3 let vydělat o 50% více za stejně odvedenou práci jako na začátku. Firma podporuje i kolegy, kteří mají ambice postupovat výše na manažerské pozice. Nabízí i manažerské vzdělávání s možností zakončení s titulem MBA.
Podpora, zázemí, porozumění a kolektiv. Super zážitky, jak už z firemních akcí, dovolených nebo i jen ze školení. Začátek může být náročnější, ale s podporou firmy a vedoucích nic není nemožné.
V Benefitu mate možnost pomoci nejen klientům ale i sami sobě. Skvely kolektiv moznosti a přístup k tomu co děláme nám už 15 let zabezpečuje jednu z předních pozic na českém trhu. Pevné verim, ze pokud se stanete jeho součástí, nebudete litovat!
Nejde o to ze bych nebyl spokojeny, ale je potreba si uvědomit, ze prace s lidmi vždy byla a vždy bude náročná. Pokud člověk rad přijímá výzvy, nemůže tu byt nespokojeny
Ve společnosti působím už třetím rokem a jsem vděčný za příležitost, kterou jsem díky Benefitu dostal. Nedokážu si představit dělat něco jiného v jiné společnosti.