U firmy pracuji přes 6 let a oceňuji zde férové jednání a velice příjemný kolektiv. Výborné zázemí firemních prostor a nadstandardní ohodnocení. Lidé kteří píší komentář ve smyslu, že naše práce je otravování lidí, nebyli ve firmě úspěšní a nedařilo se jim a proto pak píší tyto komentáře. Určitě každý který by chtěl pracovat u nás ve firmě tak ať to vyzkouší a udělá si sám svůj obrázek jak to funguje.
Super kolektiv mladých lidí a hlavně firma, která má historii a výsledky !! Baví mě dělat ve firmě, která se chce posouvat dopředu a neustále zlepšovat.
V této firmě je velice příjemné a přátelské prostředí. Mladý kolektiv velice ochotných lidí, kteří rádi pomohou, když je třeba.
Flexibilní pracovní doba, možnost kariérního růstu, nadstandartní výdělek a nepřeberné množství firemních benefitů.
Rozhodně bych neměnila. :)
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Ve firmě jsem již druhým rokem a nepřestává mě překvapovat jaké možnosti v této firmě jsou ať už se bavíme o teambuildingách, dovolených a nebo práci samotné. Firma je jedna velká rodina, která si navzájem pomáhá a snaží se, aby každý byl úspěšný, protože na tom si jako firma zakládáme.
Oceňuji férové jednání a vstřícný přístup. Při problému nikdo nehledá výmluvy, ale rychlé řešení. Firma přispívá na vzdělávání a celkově se stará o to, aby její zaměstnanci/pracovníci byly co nejprofesionálnější.
Co nejvíc oceňuji na firmě jsou teambuildingy, kde se seznámím s novými kolegy, kde mohu probírat nové věci. Zároveň můžeme čerpat příspěvky od firmy na elektroniku. Zároveň má pracovní doba je natolik flexibilní, že do něj mohu zařadit každodenní koníčky na které jsem zvyklý. Co mě firma naučila je vyjadřování a diplomatické vystupování před klienty. Posun v osobním životě tak i v pracovním. Výborný kolektiv na který se mohu kdykoliv obrátit.