Výborné benefity, velmi dobré platové podmínky, při poklesu výroby nepropouští kmenové zaměstnance.
Záleží na tom do jakého kolektivu se člověk dostane. Lidé jsou sobečtí.
Jobs for people with no work experience
Všichni nové nábory procházejí školením, aby věděli co je čeká. A zbytek se doručí při výrobě. Když člověk chce, tak se to naučí.
Work in a team of young people
Převážně se pracuje na lince a ta je vhodná pro mladé lidi, ale jsou tam všechny věkové kategorie. Linka prostě jede s nezastaví se. Na to tempo je potřeba si zvyknout.
-jistota, stabilita
-mzda
-možnost vyzkoušet si více prací
-na mé pozici (repasní oddělení) poměrně klidná práce
-levné, někdy i dobré obědy
-trochu jak v ústavu
-prostě práce ve fabrice ¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸= pořád dokola to stejné, práce na blázinec
-i přes střídaní pozic si člověk rychle "zvykne" a zase se to jen točí, pořád a pořád do kola
-úplně jiný svět, lidi řeší drby jak malé děti.
-plné parkování
Možnosť učit se novým veciam. Postúpiť a vzdelávať se to je možnost kterú škoda auto a. s poskytuje velmi dobré finančné ohodnocení zamestnanca benefity pro celou rodinu napr: v podobe paušálu, rekreácie atď.. Príspevok na duchodové sporení a mnoho ďalších výhod.
Jistota, 13. plat, bonusy, body do cafeterie, 5 týdnů dovolené
S jednáním některých jedinců.
Jobs for people with no work experience
Ve firmě je hodně pozic, kde žádnou praxi nepotřebujete. Zaučí Vás a zvládnutí náročnosti pracovní náplně, je otázkou několika málo dní. Hlavně tedy v dělnických profesích. Ve většině případů vykonáváte stejnou činnost pořád dokola.
Samozřejmě jsem byl spokojený s platem,ale na druhou stranu jsem nebal spokojený,jak se ke mně chovali někteří nadřízení,příklad můj mistr na hale,kder jsem pracoval,dále pak i někteří mí spolupracující,například-seřizovači v čele s jejich partˇákem.
Vylepšovat by se tam dalo spoustu věcí,ale někteří řídíci pracovníci nemohou dovolit svým podřízeným,aby jim tzv.,,kecali´´ do jejich vedoucí pozice,zažil jsem to tam nněkolikrát.Nakonec i vedoucí pracovníci se chtějí-,,přiživit´´ na práci druhých a to se mi opravdu v tomto ohledu nelíbilo!!!!
Každý útvar či oddělení, má v případě řešení problému. Pocit jen situaci připomínkovat. Ale společně problém neřešit. Co když za řešení situace, by byla nějaká zodpovědnost, a nebo vina, v případě neúspěchu.
Opportunity to use foreign languages
Spolupráce zahraničních oddělení na různých projektech. Zaměstnavatel umožňuje krátkodobé a dlouhodobé zahraniční výjezdy. S možností poznání kultury a navázání mezinárodních vztahů.