-jistota, stabilita
-mzda
-možnost vyzkoušet si více prací
-na mé pozici (repasní oddělení) poměrně klidná práce
-levné, někdy i dobré obědy
-trochu jak v ústavu
-prostě práce ve fabrice ¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸= pořád dokola to stejné, práce na blázinec
-i přes střídaní pozic si člověk rychle "zvykne" a zase se to jen točí, pořád a pořád do kola
-úplně jiný svět, lidi řeší drby jak malé děti.
-plné parkování
Možnosť učit se novým veciam. Postúpiť a vzdelávať se to je možnost kterú škoda auto a. s poskytuje velmi dobré finančné ohodnocení zamestnanca benefity pro celou rodinu napr: v podobe paušálu, rekreácie atď.. Príspevok na duchodové sporení a mnoho ďalších výhod.
Jistota, 13. plat, bonusy, body do cafeterie, 5 týdnů dovolené
S jednáním některých jedinců.
Jobs for people with no work experience
Ve firmě je hodně pozic, kde žádnou praxi nepotřebujete. Zaučí Vás a zvládnutí náročnosti pracovní náplně, je otázkou několika málo dní. Hlavně tedy v dělnických profesích. Ve většině případů vykonáváte stejnou činnost pořád dokola.
Samozřejmě jsem byl spokojený s platem,ale na druhou stranu jsem nebal spokojený,jak se ke mně chovali někteří nadřízení,příklad můj mistr na hale,kder jsem pracoval,dále pak i někteří mí spolupracující,například-seřizovači v čele s jejich partˇákem.
Vylepšovat by se tam dalo spoustu věcí,ale někteří řídíci pracovníci nemohou dovolit svým podřízeným,aby jim tzv.,,kecali´´ do jejich vedoucí pozice,zažil jsem to tam nněkolikrát.Nakonec i vedoucí pracovníci se chtějí-,,přiživit´´ na práci druhých a to se mi opravdu v tomto ohledu nelíbilo!!!!
Každý útvar či oddělení, má v případě řešení problému. Pocit jen situaci připomínkovat. Ale společně problém neřešit. Co když za řešení situace, by byla nějaká zodpovědnost, a nebo vina, v případě neúspěchu.
Opportunity to use foreign languages
Spolupráce zahraničních oddělení na různých projektech. Zaměstnavatel umožňuje krátkodobé a dlouhodobé zahraniční výjezdy. S možností poznání kultury a navázání mezinárodních vztahů.
Změnila bych vedení
Neuznali reklamaci mzdy/výplatnice
Dávali neplacené volno, i když jsem byla v práci nebo jsem měla překážku ze strany zaměstnavatele
Strava
Zázemí (nedostala jsem ani skříňku)
Doprava po firmě (chodila jsem zbytečně sem a tam)