Možnost práce v mezinárodním prostředí.
Vzdělávání v zahraničí
Neschopnost využít lidský potenciál
Těžko skloubit pracovní a rodinný život
Absolutně rigidní organizace
Order and rules
“Disciplína, vy klucí pitomí, musí bejt! Jinak byste lezli po stromech jako vopice! … A není to pravda? Představte si park, řekněme na Karláku, a na každým stromě jeden voják bez disciplíny! Z toho jsem měl dycky největší strach.“
Josef Švejk
Kromě skvělého přístupu vedení je možnost využít i pracovní benefity - levnější obědy či stravenky, v Praze pak využití spousty sportovišť, které rezortní zaměstnanci mohou využívat a to včetně sportovních a dalších pohybových kurzů.
Finanční stránka práce je bohužel kvůli státní složce nižší.
Zákonnost, uplatnění pro každého, bohužel i pro alibisty a jedince jdoucí po kariéře za každou cenu, organizace plná skvělých lidí, ale ve vojenské logistice již bez množství odborníků, značně podfinancovaná, což má vliv na jakoukoliv činnost,
Kariérní postup u MO je předem daný tzv. dobou rozhodnou na funkci, která se po stanovených letech prodlužuje. Jde o rozhodování zda na pozici ponechat, neponechal nebo navrhnout k dalšímu postupu.
Order and rules
Je to armáda a jako takovou tvoří jen řád a pravidla, jinak by to nešlo. 😃
Možnost zdarma vystudovat vysokou školu (vojenskou). Možnost uplatnit se v mnoha oborech. Neustálé vzdělávání se a získávání nových poznatků a zkušeností a to zdarma. Delší dovolená. Skvělé pracovní ohodnocení.
Omezení některých práv (v souladu se zákonem). Očekával bych větší disciplínu. Problém s některými zakázkami, které vedou k ne vždy dobrému zabezpečení práce vojáka.