Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Najde se určitě hodně výhod, jako je volná pracovní doba, sickdays a firemní benefity
způsob vykazování práce, ale jelikož jsme konzultanti tak tu ta možnost změny není, současný systém funguje dobře, jen to může být pro někoho někdy náročné stihnout daný úkol za vyměřený čas
Rodinná atmosféra a ľudský prístup, aj napriek veľkosti firmy. Teamleadri sú veľmi šikovní a dávajú človeku obrovský priestor na osobný a kariérny rast.
Interné služby pre konzultantov majú určite priestor na zlepšenie.
Guidevision je už poměrně velká firma, ale žádný korporát tu nečekejte, ani klasickou "českou" firmu. GV je skvělý.
Co na GV oceňuji:
Báječná atmosféra, výborní kolegové.
Velký potenciál firmy do budoucna.
Spousta benefitů i teambuldingů.
Uplatnění Angličtiny.
Možnost osobního růstu.
Rozumná výplata.
Možnost parkování.
Prostě perfektní zaměstnání.
Přátelská, vstřícná atmosféra a kolektiv. Propracovaný adaptační plán pro nováčky. Opravdu hodně akcí, benefitů pro zaměstnance. Možnost flexibility práce (home office), práce na mezinárodních projektech s využitím jazyka. Vše super.
There are 8 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?