Přívětivá a kolegiální atmosféra, sdílení informací, týmová spolupráce, hodnotová blízkost, profesionální přístup, neformální vztahy, zájem o rozvoj, silný vztah k tématu, otevřená debata o problémech.
pracovníci Cesty domů se chovají stejně ochotně ke klientům i k sobě navzájem
sdílíme stejné hodnoty, vážíme si navzájem své práce
nic zásadního mě nenapadá, snad jen, že někdy máme málo klidu na práci, protože dům je plný lidí a komunikace všemi směry
Complex tasks
Je potřeba umět flexibilně reagovat na měnící se situaci (často hledáme řešení na nestandardní situace v nejrůznějším slova smyslu), rychle se zorientovat v v tématu či starostech klientů, unést emočně náročné situace, neztrácet chuť se neustále vzdělávat a zavádět do své práce nové postupy, ve své práci nezapomenout na multidisciplinaritu a kolegiálnost a při tom všem zůstat lidský a přirozený.
Celé vedení organizace je nesmírně vstřícné, lidsky báječné a má blaho zaměstnanců velmi na paměti. V cestě domů mám možnost se profesně hodně vzdělávat a rozvíjet. Dbají na možnost mé supervize. Panuje zde přátelská atmosféra v takové míře, jakou jsem v žádném ze svých předchozích 5 zaměstnáních nezažil ani z poloviny.
Mzdy v sociálních službách jsou nízké, ale to nepřisuzuji vůli zaměstnavatele, naopak vím, že Cesta domů dává na mou mzdu maximum, co může.
There are 2 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?