Rozmanité portfolio produktů a zákazníků dělá práci pestrou a nerutinní. Tým až na výjimky dobře spolupracuje a tak jsou všichni pracovně vytíženi rovnoměrně. Je velmi příjemné pracovat pro firmu, která má dobrou pověst a dlouholeté obchodní vztahy.
I přes veškerou snahu se ne zcela dobře daří pravidelná individuální setkání tak, aby si zaměstnanec a zaměstnavatel mohli vzájemně říct své podněty, přání a zkušenosti.
Freedom and independence
Je třeba mít sebedisciplínu a pečlivě si plánovat schůzky a plnit povinnosti, protože neexistuje příliš mnoho kontrolních mechanismů, které by toto kontrolovaly. Člověk nesmí čekat, až mu nadřízený něco přikáže, ale sám se aktivně snažit řešit poptávky a kontaktovat obchodní partnery. To vše však zároveň přináší svobodu bez nutnosti neustálých reportů.
Opportunity to learn new things
Portfolio produktů je tak široké, že ani po několika letech člověk nemůže vše znát. Projekty, na nichž se podílíme jsou častokrát velmi specifické a je třeba ke všem přistupovat velmi individuálně, což vyžaduje neustálé rozšiřování si znalostí.
Pracovní povinnosti jsou poměrně rozmanité, což nenechá člověka zapadnout do rutiny. Benefity jako Multisportka a příspěvek na stravování jsou moc fajn.
Zaměstnavatel reaguje na dynamicky měnící se situaci ve světě, adekvátně upravuje výši platu související s inflací, plat je v intervalech navyšován a vždy včas na účtě. Dokáže ohodnotit píli, dochvilnost i správně odvedenou práci.
Dovolená standardně 20 dní, dle kalendářního roku je i mírně navyšována.
Výhodou jsou zaměstnanecké benefity- stravenky ve formě financí, Benefit program.
Kolektiv pohodový, možnost se vždy domluvit.
Myslím, že firma se snaží na nedokonalostech pracovat...
Pleasant work environment
Nekonfliktní kolegové, příjemné jednání vedení.
Security and stability
Stálá pracovní doba, stálý plat, firma je na trhu zavedená a přijímá zakázky.
Nejvíce jsem spokojená s:
- pracovní prostředí - pěkný nábytek, velký prostor
- káva zdarma a automat na vodu
- multisport karta
- zaměstnavatel dokáže ocenit/ohodnotit dobrý výkon
- veselé kolegyně
- firma mi platí lekce angličtiny
- horší zastupitelnost na některých pozicích v době dovolené
Pleasant work environment
Máme tu čisto, kvalitní moderní nábytek, pohodlné sezení. Prostory jsou světlé, vkusně vybavené a praktické. Navíc si kanceláře zútulňujeme květinami a dekoracemi nebo vlastním "nepořádkem" :) Oddělená kuchyňka, kde je klid a káva (i cukr!) a voda z automatu zdarma. V létě klimatizace.
Security and stability
Firma je dlouhodobně v kladných číslech, zaměstnavatel se o svoje zaměstnance stará, je tu velmi nízká fluktuace zaměstnanců. Firma má na trhu svoje místo a je pořád co dělat a kam růst.
Benefit pro worklife balance jak v korporátu a přitom osobní a lidský týmový přístup, tady nejste jen číslo v tabulce.
Podpora osobního a kariérního rozvoje.
Otevřenost novým nápadům a vlastní invenci.
Je tu pár škarohlídů, co na všem vidí jenom to negativní nebo nemají can-do přístup. Začalo se tu ale dost "vymetat" a dost se to zlepšuje.
No overtime
Moc se nekouká na čas strávený v práci, ale na výsledek. Když si člověk potřebuje něco zařídit, tak není problém se domluvit. Když se to ale začne zneužívat, tak se na to rychle přijde a pak je zle.
There are 4 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?