V posledních cca 2-3 letech již bohužel vůbec nic. Firma přešlapuje na místě v agonii pod špatným vedením.
nekompetentní vedení tzv. diktátorského typu, nezájem něco opravdu zlepšit, hlavně si udržet svá "teplá místečka", nesmírné zvyšování THP pozic na úkor výroby, nepřehlednost příkazů, bazírování na méně důležitých věcech, neochota opravdu řešit ty podstatné
Jobs for people with no work experience
na zkušenostech v 85procentech vůbec nezáleží. Ve firmě působí několik tzv. klanů formovaných kolem určitých lidí a tvořených jejich rodinnými příslušníky a jejich oblíbenci, to znamená, že je důležitější, z jaké jste rodiny, nebo kam se od začátku přiřadíte, nebo koho se stanete " přítelkyní atd." Tyto skupinky tam působí již dlouhá léta a ze strany managementu jsou tiše tolerovány. vůbec nepochybuji, že ani v jejich řadách to bude "lepší". Nejdůležitější rada pro ty, co jsou opravdu zvyklí dobře pracovat a doufají, že si toho někdo všimne. NEDĚLEJTE TO!!!! Hlavní je na sebe neupozorňovat, že by snad něco mohlo jít udělat jinak a lépe, to ve výrobě není důležité, nejdůležitější je tzv. pořádek, který by se ovšem dal shrnout pod jedno staré české přísloví "navrch hůj, vespod fuj".
takže pokud chcete pracovat přímo ve firmě déle, ničeho si nevšímejte, smiřte se s tím, že cizí agenturní pracovníci budou vždy protěžování a lépe oceňováni na váš úkor, nebo se tam dejte zaměstnat přes agenturu, pak budete sice "skoro nepostihnutelní za případné chyby nebo malé tempo", ale zase si oficiálně moc nevyděláte= píšu oficiálně, což se vymstí během dovolené nebo případné nemoci, o důchodu ani nemluvě.
Věcí se kterými nejsem spokojená je více. Ale to je na posouzení každého zaměstnance. Mé negativní hodnocení je způsobené tím, že nejsem člověk stavěný na práci ve fabrikách.
Na některých pozicích člověk dostane notebook, někdo i telefon, nicméně notebook je dost zastaralý a ne vše funguje jak má, natož ta rychlost.
Skvělé jsou zde benefity, kdy obědy jsou dotované od 25,-.
Také 600,- bonus na dojíždění pro všechny zaměstnance.
Někteří lidé jsou opravdu milý, zejména vedoucí na fyzické logistice, nebo lidé z nástrojárny.
Hodně záleží na vedoucím a kolektivu, kde člověk pracuje. Bohužel já na vedoucího štěstí nemám, nedokáže uznat chybu, moji práci si připisuje za svoji a když něco pro něho udělám ani nepoděkuje. Dává hodně najevo svou nadřazenost a často se chová povrchně i k jiným zaměstnancům, kteří zde pracují o 20+ let déle.
Flexibilní doba nezáleží na vás, ale na vašem vedoucím, takže pokud chcete vstávat dřív a domů odejít co nejdříve, bohužel.
Při přesčasech lze čerpat náhradní volno, které ale třeba můj vedoucí neschvaluje a přesčasy se neproplácí, takže asi tak.
Opportunity to use foreign languages
Sídlo firmy je v Německu, tudíž se ve firmě komunikuje německy a anglicky. Komunikace s Němci je na každodenní bázi.
platové podmínky, přístup kolegů/vedení z Německa, nemotivace zaměstnanců,
Jobs for people with no work experience
i v administrativě a to přímo na logistice je pravidelně několik pozic, které jsou v nabídce vhodné pro absolventy, jedná se především o práci jako disponent logistiky...
Work in an international environment
využití AJ nebo i NJ, globální spolupráce s kolegy, zákazníci po celém světě